X

LIDL Romania: Anuntul URIAS, Ce Primesc TOTI Clientii Acum

LIDL Romania a facut saptamana aceasta un anunt urias, dupa un mic teasing menit sa atraga interesul intregii lumi, insa nu, lantul de supermarket-uri nu a avut infrastructura afectata de catre un hacker, ci din contra, a lansat un serviciu nou pentru clienti. Vorbim despre o noua aplicatie LIDL Plus, aceasta permitandu-le clientilor sa beneficieze de noi oferte speciale pe care LIDL Romania le are disponibile in toate magazinele sale din tara.

LIDL Romania a lansat aplicatia zilele trecute pentru toate telefoanele cu sistem de operare iPhone si Android, iar cu ajutorul sau oricine poate profita de reduceri in plus pentru produsele care sunt disponibile in cadrul magazinelor sale. LIDL Romania prezinta aplicatia aceasta ca un hack pentru cumparaturile pe care le fac clientii sai in toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca ei se pot bucura de reduceri care pana acum n-au mai fost disponibile pentru cineva.

LIDL Romania: Anuntul URIAS, Ce Primesc TOTI Clientii Acum

LIDL Romania vrea ca oamenii sa profite de ofertele suplimentare pe care le are pentru anumite tipuri de produse pe care le vinde in aceasta perioada, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si sa instalati aplicatia lantului de supermarket-uri. Avand in vedere ca LIDL Romania nu are un magazin online, la fel ca alte supermarket-uri, e bine sa fiti atenti la aceasta aplicatie pentru a vedea ce oferte grozave putati gasi, fara sa fi stiut ca ele exista.

LIDL Romania nu are ofertele din LIDL Plus disponibile altundeva, insa daca va faceti cumparaturile folosind aplicatia, beneficiati deasemenea de puncte speciale la cumparaturi, si alte surprize oferite exclusiv acolo. LIDL Romania a gandit totul ca un sistem de fidelizare a clientilor sai, asa cum exista Kaufland Card, de exemplu, si e bine sa va instalati aplicatia pentru a va bucura si de gratuitati daca faceti mai multe cumparaturi de la lantul de magazine.

LIDL Romania distribuie in mod gratuit aplicatia sa prin App Store si Google Play Store, asa ca o puteti cauta in aplicatiile din telefoane care va faciliteaza accesul la aceste magazine, si o puteti instala chiar acum.

Disqus Comments Loading...