X

BANCA Transilvania: SURPRIZA de care Multi Clienti NU Stiau

BANCA Transilvania are milioane de clienti in toata Romania in momentul de fata, iar multi dintre ei nu stiau ce pot primi de la banca, si cat de buna este ideea de a profita de acest serviciu special disponibil pentru noi toti. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au lansat cu ceva timp in urma o bratara pentru plati contactless la POS-urile din Romania, ea putand inlocui un telefon mobil si un card contactless pentru a plati orice.

BANCA Transilvania ofera bratara contactless pentru oricare dintre clientii sai din Romania, deci oricine o poate activa pentru a o folosi la orice fel de plati, astfel ca trebuie doar sa o cereti de la banza. Bratara contactless a celor de la BANCA Transilvania este disponibila impreuna cu un abonament online, pretul sau de emitere fiind 0, dar va trebui sa platiti un abonament lunar modic pentru a va putea folosi de ea, si a face plati oriunde in Romania.

BANCA Transilvania: SURPRIZA de care Multi Clienti NU Stiau

BANCA Transilvania este si singura banca, din cate stiu eu, care are un asemenea serviciu disponibil pentru clientii sai, astfel ca daca sperati sa primiti ceva similar de la vreo alta banca, nu prea exista sanse sa se intample asta. In ceea ce priveste folosirea acestei bretari, ei bine ea este configurata chiar de la bun inceput de catre BANCA Transilvania pentru a prelua banii din contul principal al clientilor, deci tot ce trebuie sa faceti e sa o apropiati de un terminal de plata.

BANCA Transilvania nu permite interactiunea cu ea in vreun fel prin telefoanele mobile, astfel ca doar trebuie sa o apropiati de un POS care este deja configurat sa preia o plata, iar banii vor fi trasi automat. Exact precum in cazul unui card normal, daca plata depaseste 100 de LEI, va trebui sa introduceti PIN-ul cardului vostru, astfel ca nu puteti face plati nelimitate cu aceasta bratara fara a folosi si aceasta metoda de siguranta.

BANCA Transilvania are disponibila aceasta bratara in toate sucursalele sale, astfel ca trebuie doar sa mergeti si sa intrebati despre existenta ei, si veti afla toate detaliile necesare pentru a o putea activa.

This post was last modified on oct. 4, 2020, 9:06 PM 21:06

Disqus Comments Loading...