X

DIGI Romania: Vestea GROZAVA la care NU Se Asteptau Romanii

DIGI Romania reuseste sa-si surprinda milioanele de clienti din toata tara cu ceva la care mai niciunul dintre ei nu se astepta pentru ca vorbim despre o realizare cu adevarat impresionanta care pune compania inaintea unor competitori seriosi. Cei de la DIGI Romania, conform unei testari facute pentru Orange de catre Speedtest, ar avea acoperire 4G mai buna in vestul Romaniei decat Telekom, sau chiar Vodafone, ceea ce vine ca o surpriza foarte mare.

DIGI Romania, daca va uitati la imaginea de mai jos, are in vestul tarii acoperire mult mai buna decat Telekom si Vodafone, sau cel putin asta sugereaza testul facut de catre cei de la Speedtest pentru Orange. Stim deja ca DIGI Romania a investit foarte mult in reteaua sa 4G din Romania, iar asta pentru ca a incercat sa compenseze lipsurile celei 3G, si inexistenta uneia 2G, cu reteaua 4G, si rezultatele par sa fie impresionante, in mod teoretic.

DIGI Romania: Vestea GROZAVA la care NU Se Asteptau Romanii

DIGI Romania nu s-a laudat prea mult cu ceea ce a facut in materie de acoperire pe partea 4G in vestul tarii, dar se pare ca a pus accent mare pe acea zona, chiar daca performantele retelei nu sunt grozave. Partea buna este totusi ca acei clienti care locuiesc in respectiva zona din tara au parte de acoperire 4G chiar si in afara localitatilor, ceva ce DIGI Romania pare sa ofere cu prioritate pe aceasta tehnologie in raport cu concurenta.

DIGI Romania are acoperire muilt mai buna cu reteaua sa 2G in momentul de fata, aceasta fiind disponibila in multe zone in care reteaua 4G nu este oferita, ceea ce ne arata cat de mult s-a mers inclusiv pe ideea de a imbunatati disponibilitatea pentru clienti. Interesant este ca Vodafone si Telekom par sa se fi concentrat mai mult pe sudul si nord-estul Romaniei in loc de vest, acolo unde au acoperire buna in zonele urbane, nu si in cele rurale, ca in cazul DIGI Romania.

DIGI Romania continua sa isi imbunatateasca acoperirea 4G in Romania, si nu doar in vest, ci inclusiv in alte zone din tara, ceea ce este o surpriza foarte buna pentru clientii din toata tara.

This post was last modified on oct. 5, 2020, 7:11 PM 19:11

Disqus Comments Loading...