X

WhatsApp: Marile SECRETE Anuntate pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp are o serie de foarte mari secrete anuntate pentru telefoanele utilizatorilor din toata lumea, si vorbim despre schimbari pe care compania americana vrea sa le faca in perioada imediat urmatoare pentru noi toti. Mai exact, cei de la WhatsApp vor sa imbunatateasca functionalitatea care permite trimiterea de stickere animate catre alte persoane, aplicatia urmand a avea eliminate problemele, extinsa compatibilitatea, si nu doar atat.

WhatsApp va creste numarul de persoane care pot face apeluri video si audio in grup, de la 4 la 8 persoane, o crestere foarte interesanta care va extinde disponibilitatea functionalitatii catre mai multi utilizatori din toata lumea. Inca o functie noua si importanta care va ajunge in WhatsApp in viitorul apropiat este una care va permite ahivarea chat-urilor intr-un asemenea mod incat acestea sa nu mai intre in atentia noastra, si sa nu mai primim notificari de la ele.

WhatsApp: Marile SECRETE Anuntate pentru TOATE Telefoanele

WhatsApp va lansa deasemenea o functie foarte asteptata, una care va permite folosirea de fundaluri personalizate pentru fiecare dintre conversatiile pe care le avem cu diverse persoane folosind aplicatia. Aici vorbim despre alegerea a cate unei imagini pentru fiecare conversatie in parte, sau una care sa fie aplicata global pentru conversatiile facute prin WhatsApp, deci alegerea ramane la noi, si asta asteptau oamenii de foarte, foarte multa vreme.

WhatsApp va avea in final implementata o functie care ne va oferi posibilitatea de a controla intr-un mod complet nou sistemul de stocare al telefoanelor, astfel ca vom avea posibilitatea de a vedea mai detaliat, si intr-un format mult mai prietenos, ce ocupa spatiu in telefoane. Meniul pentru gestionarea spatiului de stocare va fi foarte mult modificat de catre compania WhatsApp, iar asta vine ca una dintre cele mai bune vesti pentru noi toti, dar desigur ca aici ramane de vazut daca tot ceea ce ni s-a prezentat in versiunea beta se va adeveri.

WhatsApp va lansa toate aceste noutati majore, impreuna cu multe altele, in actualizari care vor fi disponibile in perioada urmatoare pentru toate telefoanele mobile iPhone si Android, asa ca trebuie sa avem rabdare.

This post was last modified on oct. 10, 2020, 7:02 PM 19:02

Disqus Comments Loading...