X

Netflix: Decizia ISTORICA, Milioane de Oameni sunt Vizati

Netflix surprinde intreaga lume cu o decizie istorica, platforma de streaming video la cerere luand intr-un final o decizie care trebuia sa vina de ceva vreme, dar care iata ca a venit abia acum, si totusi e bine ca a fost luata. Mai exact, cei de la Netflix au luat decizia de a elimina in totalitate una dintre principalele atractii pentru cei care foloseau platforma in SUA, in multe alte zone de pe glob acest beneficiu fiind eliminat de catre companie de mult.

Netflix a decis sa nu le mai ofere americanilor posibilitatea de a beneficia de gratuitatea de 30 de zile pentru folosirea platformei de streaming video la cerere, aceasta fiind oferita pana acum pentru SUA inca de la infiintarea platformei. Decizia celor de la Netflix, desi istorica, nu este una surprinzatoare, iar asta pentru ca in Europa gratuitatea de 30 de zile a disparut de mai bine de un an de zile, iar in alte zone de pe glob s-a intamplat cam acelasi lucru.

Netflix: Decizia ISTORICA, Milioane de Oameni sunt Vizati

Netflix a decis sa nu mai lase oamenii sa vada gratuit toate filmele si serialele din platforma, sa ci sa ofere diverse promotii, si sa ceara bani prin orice metode pentru a isi acoperi costurile tot mai mari cu distributia continutului. Asta ar putea reduce substantial numarul de noi abonati pe care Netflix ii inregistreaza in platforma sa, alte platforme concurente oferind in continuare gratuitate la vizionare pentru anumite perioade de timp.

“Ne uităm la diferite promoții de marketing din SUA pentru a atrage noi membri și a le oferi o experiență Netflix excelentă.”

Netflix spune totusi ca vrea sa gandeasca alte metode de a convinge oamenii sa ii devina clienti, si nu doar sa le ofere gratuit ceva pentru care compania plateste destul de multi bani in momentul de fata. Ideea din spatele deciziei Netflix va aduce cel mai probabil mai multi bani lunar, pe termen scurt, insa pe termen lung e posibil sa vedem o scadere a cresterii numarului de abonati, fara ca totusi cei care si-au facut deja abonamente sa plece.

Netflix pregateste si abonamente mai ieftine, mai limitate, pentru cei care vor sa urmareasca orice fel de continut din platforma sa, deci ne asteapta o serie de decizii foarte interesante de la compania americana.

This post was last modified on oct. 14, 2020, 6:43 PM 18:43

Disqus Comments Loading...