X

Carrefour: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

Carrefour a publicat astazi un anunt de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, un anunt extrem de important de care ar trebui sa stii chiar in acest moment pentru ca te vizeaza in mod direct. Cei de la Carrefour au anuntat in mod oficial faptul ca au reusit sa obtina o certificare internationala Safe Asset Group, care confirma faptul ca a luat in magazinele sale toate masurile de protectie impotriva noului Coronavirus.

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, iar decizia de a implementa masuri de acest gen este una extrem de importanta, si asta pentru ca are foarte multi vizitatori zilnic. Certificarea obtinuta de catre Carrefour sugereaza faptul ca atunci cand mergeti sa cumparati produsele care sunt disponibile la rafturi.

Carrefour: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

Carrefour primeste zilnic sute de mii, sau milioane de clienti in magazinele sale din toata tara, astfel ca e foarte important ca acestia sa fie in siguranta in momentul in care intra sa-si faca cumparaturile zilnice. Cei de la Carrefour vin cu acest anunt la doar cateva zile dupa ce Kaufland a facut un anunt similar cu o certificare primita de la o alta companie specializata pe asemenea tipuri de certificari de siguranta la nivel international.

Carrefour a incercat inca din perioada perioadei starii de urgenta sa impuna masuri de siguranta pentru magazinele sale din toata tara pentru a se asigura de faptul ca oricine vine sa ii cumpere produsele, o face in deplina siguranta acum. Desigur ca asta inseamna ca atunci cand mergeti in magazinele Carrefour trebuie deasemenea sa respectati masurile de protectie care sunt impuse de catre autoritati, iar asta pentru a fi intr-adevar in deplina siguranta la cumparaturi.

Carrefour este un lant de magazine extrem de important, si e bine de stiut ca acorda o grija atat de mare pentru protejarea clientilor sai intr-o perioada in care situatia pandemica din Romania revine la o situatie foarte serioasa.

This post was last modified on oct. 19, 2020, 9:20 PM 21:20

Disqus Comments Loading...