X

Samsung GALAXY S40: PREMIERA INEGALABILA de Apple si Huawei

Samsung GALAXY S40 este o viitoare generatie de telefoane pe care compania Samsung o va lansa pentru clientii sai din intreaga lume, si da, vorbim despre telefoane caer vor fi lansate undeva pe la inceput de an 2022, nu 2021. Chiar daca lansarea seriei Samsung GALAXY S40 este foarte departe, un lucru e prezentat ca sigur inca de pe acum, si vorbim despre o premiera impresionanta care nu va putea fi egalata de Samsung si Huawei.

Samsung GALAXY S40 urmeaza sa fie lansat cu un chip special care are o placa video de la AMD, o premiera pentru telefoanele mobile pentru ca vorbim despre un chip grafic de la un producator care pana acum s-a concentrat exclusiv pe PC-uri. Incepand din 2022, multumita colaborarii cu Samsung, cei de la AMD vor intra si in lumea terminalelor mobile, astfel ca Samsung GALAXY S40 va veni cu o placa video de la companie, una foarte performanta.

Samsung GALAXY S40: PREMIERA INEGALABILA de Apple si Huawei

Samsung GALAXY S40 cu o placa video AMD va oferi fara discutie performante grafice extrem de bune, putand chiar sa depaseasca inclusiv ceea ce ofera Apple pentru iPhone si iPad in momentul de fata. Este cunoscut faptul ca iDevice-urile au cele mai bune performante grafice dintre toate terminalele mobile care exista pe piata in momentul de fata, insa Samsung GALAXY S40 ar putea schimba intr-un final asta in bine pentru lumea mobila.

Samsung GALAXY S40 ar avea nevoie si de un procesor foarte puternic, insa Qualcomm va fi 100% capbila sa ofere asa ceva, insa ramane de vazut si daca Samsung va putea sa faca acelasi lucru. Fara un procesor performant, Samsung GALAXY S40 nu va putea oferi performante de top chiar daca va avea o placa video de la AMD, insa asta ramane sa descoperim abia dupa ce va fi lansat in mod oficial noul model de telefon.

Samsung GALAXY S40 ar trebui sa fie prezentat in primavara anului 2022 de catre cei de la Samsung, cu o lansare programata, cel mai probabil, in martie, daca nu cumva lucrurile vor fi grabite de catre coreeni.

This post was last modified on oct. 28, 2020, 8:33 PM 20:33

Disqus Comments Loading...