X

Telekom: MILIOANE de Clienti Vizati de un IMPORTANT Mesaj

Telekom are astazi un mesaj special pentru milioanele de clienti din toata Romania, si ca de obicei vorbim despre ceva care vizeaza pe toata lumea, deci e bine sa stiti ce transmite operatorul de telecomunicatii pentru ca s-ar putea sa fie si pentru voi. Unii dintre voi poate ca nu ati uitati de faptul ca de ceva vreme cei de la Telekom au initiat o campanie foarte interesanta prin care ii premiaza pe clientii care folosesc aplicatia My Account in fiecare zi.

Telekom a refacut complet aplicatia My Account pentru telefoane mobile, si cu aceasta cauza a decis sa o promoveze prin oferirea unei suite de premii grozave de care toti clientii sai se pot bucura chiar acum. Vorbim despre premii in bani, sau diverse electronice, pe care Telekom le ofera gratuit celor care aleg sa se inscrie in concurs prin folosirea aplicatiei My Account, si a unora dintre functiile care sunt disponibile pentru aceasta chiar acum.

Telekom: MILIOANE de Clienti Vizati de un IMPORTANT Mesaj

Telekom le cere clientilor sa isi activeze factura electronica pentru a salva planeta, le cere sa prelungeasca diverse servicii de care beneficiaza, si alte cateva actiuni care le asigura faptul ca vor fi inscrisi in concursul sau. Oricare dintre aceste actiuni trebuie indeplinite in contul de client prin aplicatia My Account, astfel ca nu puteti sa va inscrieti in vreun alt mod pentru a avea sansa de a castiga unul dintre premiile grozave oferite pentru toti clientii.

Telekom pune la bataie vouchere in valoare de 100 de LEI la Germanos, Laptop-uri Acer, un telefon Samsung GALAXY S20, 100 de boxe portabile, sau 50 de dispozitive Samsung pentru sterilizarea telefoanelor mobile cu raze ultraviolete. Separat de acestea, cei de la Telekom au si o serie de alte premii pe care le ofera pentru clientii din toata Romania, si n-ar strica sa profitati de ocazie inainte ca ea sa dispara in totalitate din website-ul operatorului.

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, are una dintre cele mai mari baze de clienti, si pentru ei are diverse concursuri de acest gen pentru a-i premia pentru fidelitate.

This post was last modified on oct. 29, 2020, 2:21 PM 14:21

Disqus Comments Loading...