X

BANCA Transilvania: Anunt GROZAV pentru MILIOANE de Clienti

BANCA Transilvania are foarte multi clienti care-i folosesc serviciile din Romania in momentul de fata, iar pentru toti dintre ei vine un anunt grozav pentru ca le este oferit ceva ce poate multi nici nu stiau ca au, dar e extrem de util. Mai exact, BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial implementarea in aplicatia BT Pay a unui sistem mult mai simplu pentru confirmarea platilor facute online, si securizate cu ajutorul sistemului 3D Secure.

BANCA Transilvania vine cu aceasta veste grozava pentru clientii sai din toata Romania, care acum nu vor mai fi nevoiti sa astepte conduri de confirmare pentru platile facute, ci vor putea sa autentifice totul foarte rapid din aplicatia BT Pay. BANCA Transilvania a implementat un sistem de confirmare a tranzactiilor online folosind doar amprenta, astfel ca oricare dintre clientii sai trebuie doar sa deschida aplicatia BT Pay, si sa confirme tranzactia cu amprenta.

BANCA Transilvania: Anunt GROZAV pentru MILIOANE de Clienti

BANCA Transilvania spune ca ai sai clienti au la dispozitie 5 minute pentru a confirma orice fel de plata de acest gen direct din aplicatie, astfel ca ea poate fi autorizata mult mai rapid decat in mod obisnuit. Autorizarea tranzactiilor se face din aplicatia BT Pay, fara a se mai cere codul de confirmare in website-ul comerciantului, astfel ca daca platiti ceva de pe telefon, BANCA Transilvania va simplifica foarte mult viata in tot acest proces de securizare a cardurilor.

BANCA Transilvania a implementat acest sistem nou de confirmare a tranzactiilor de ceva vreme pentru toti clientii din Romania, insa doar cei care folosesc aplicatia BT Pay pe telefoane se pot bucura de sistem. Avand in vedere ca BANCA Transilvania a implementat autorizarea prin sistemele de securitate biometrica ,oricine il o poate folosi, iar inclusiv Face ID este utilizabil pentru ca autorizarea prin recunoasterea faciala echivaleaza cu cea a amprentei.

BANCA Transilvania le recomanda tuturor clientilor sa foloseasca acest sistem, si nici nu prea exista motive reale sa il ignorati, pentru ca el simplifica extrem de mult plata online in cam orice fel de conditii.

This post was last modified on nov. 3, 2020, 9:46 AM 09:46

Disqus Comments Loading...