X

WhatsApp: SURPRIZA cu o IMPORTANTA Schimbare Lansata (VIDEO)

WhatsApp are anuntata in mod oficial o foarte importanta schimbare pentru utilizatorii si telefoanele din intreaga lume, ea fiind dezvaluita chiar de catre compania americana, si prezentata in clipul video de mai sus. Vorbim despre un nou sistem pentru administrarea spatiului ocupat de catre fisierele pe care le-am primit, sau le-am trimis, prin intermediul WhatsApp de-a lungul timpului, compania spunand ca a facut modificarea la cererea oamenilor.

WhatsApp prezinta in clipul video de mai sus nou sistem pentru administrarea spatiului ocupat de catre pozele, clipurile video, documentele, pe care le-am primit, sau le-am trimis, prin intermediul platformei sale. Vorbim despre o noua interfata care, in mod teoretic, ar trebui sa fie mai usor de folosit, si sa faciliteze stergerea rapida a fisierelor care ocupa prea mult spatiu in dispozitivele noastre, unele consumand chiar cativa GB buni, sau mai mult de date.

WhatsApp: SURPRIZA cu o IMPORTANTA Schimbare Lansata (VIDEO)

WhatsApp a avut dezvaluit acest sistem de catre utilizatori cu ceva timp in urma, el fiind gandit pentru a ne usura viata cand vine vorba despre eliberarea spatiului ocupat de catre toate fisierele de care nu avem cu adevarat nevoie in terminalele noastre. Ideea celor de la WhatsApp este una foarte buna, pana la urma, iar asta in conditiile in care compania americana a decis sa faca schimbarile la cererile oamenilor, dar dupa o lunga perioada de asteptare.

WhatsApp a modificat de cateva ori interfata de-a lungul procesului de dezvoltare a sa, iar acum puteti vedea ca ea poate fi accesata printr-o alerta care apare in partea superioara a ecranului dispozitivelor care nu mai au spatiu suficient disponibil. De acolo oamenii pot sterge foarte rapid orice fel de fisiere care sunt “in plus” in terminalele lor, totul fiind extrem de simplu de realizat de catre oricine vrea sa scape rapid de fisiere inutile chiar acum.

WhatsApp are aceasta functionalitate lansata cu cea mai recenta versiune disponibila pentru telefoanele iPhone si Android, astfel ca nu trebuie decat sa instalati actualizarile, si veti beneficia de tot imediat.

This post was last modified on nov. 9, 2020, 7:06 PM 19:06

Disqus Comments Loading...