X

MEGA Image: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA catre TOTI Clientii

MEGA Image, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania, are un anunt foarte important pentru toti clientii sai, si e imperios necesar sa stii ceea ce transmite magazinul, pentru ca toata lumea e afectata. Cei de la MEGA Image au anuntat in mod oficial faptul ca incepand de ieri isi modifica programuil de lucru in toate magazinele din tara, in concordanta cu masurile noi de restrictie impuse de catre Guvernul Romaniei pentru cetateni.

MEGA Image isi va inchide toate magazinele din tara incepand cu ora 21:00, asa cum cere hotararea CNSU pentru a impiedica si mai mult raspandirea noului Coronavirus, iar toata lumea trebuie sa respecte aceasta masura. Vorbim despre o decizie foarte buna pentru toata lumea, iar asta pentru ca e nevoie ca numarul de cazuri noi de Coronavirus sa scada simtitor, si MEGA Image respecta aceasta decizie pentru ca nu prea are de ales in acest moment.

MEGA Image: ATENTIE! Anunt de ULTIMA ORA catre TOTI Clientii

MEGA Image nu e singurul mare lant de magazine care a luat o asemenea decizie, cei de la Carrefour anuntand in cursul zilei de ieri fix acelasi lucru, si mai mult ca sigur vom vedea anunturi similare de la alte lanturi de magazine, mari sau mici. MEGA Image este unul dintre cele mai populare lanturi de magazine din tara noastra, iar asta pentru ca are si una dintre cele mai variate game de produse pentru clientii sai, dar distributia sa in tara e limitata.

MEGA Image este in pricnipal disponibil in Bucuresti, acolo fiind vasta majoritate a magazinelor proprii, sau a celor in regim de franciza, astfel ca acolo se aplica cu prioritate aceasta noua reglementare impusa de catre autoritati. Vorbim despre ceva care va dura o luna de zile, iar asta deoarece Guvernul Romaniei vrea ca numarul de noi infectari cu noul Coronavirus sa fie cat mai redus posibil pentru a proteja populatia, si asta inseamna evitarea vizitarii MEGA Image, sau a altor magazine.

MEGA Image va reveni la normal in momentul in care situatia din Romania va reveni la normal, dar e posibil ca pana la final sa an sa fie impuse restrictii chiar mai dure daca situatia pandemica nu se va imbunatati.

This post was last modified on nov. 10, 2020, 3:56 PM 15:56

Disqus Comments Loading...