X

Telekom: SURPRIZA GROZAVA, Inca mai Primesti asta GRATUIT

Telekom continua sa aiba surprizele grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre ceva care nu vine chiar atat de des, dar care este extrem de util pentru multi. Mai exact, Telekom inca mai are activa in aceasta pagina tombola cu lozuri razuibile pe care oricare dintre clientii sai din Romania le pot primi in momentul de fata prin intermediul aplicatiei MyAccount, folosita de catre foarte multa lume in acest moment.

Telekom le ofera clientilor din toata Romania cate un loz razuibil de fiecare data cand intreprind o anumita actiune in cadrul aplicatiei MyAccount, iar printre ele se afla foarte multe premii grozave. Cei de la Telekom si-au refacut aplicatia MyAccount cu ceva timp in urma, si au inclus in ea o multitudine de surprize grozave, inclusiv premii pe care oricine le poate primi daca este suficient de norocos si razuieste lozul potrivit in aplicatie.

Telekom: SURPRIZA GROZAVA, Inca mai Primesti asta GRATUIT

Telekom ofera lozuri pentru cei care reincarca cartele, incheie abonamente, prelungesc abonamente, platesc facturi, si nu doar atat, astfel ca exista o multitudine de actiuni care iti pot aduce posibilitatea de a castiga unul dintre premiile oferite. Printre premiile pe care Telekom le ofera pentru clientii sai se numara laptop-uri Acer, telfeoane Samsung GALAXY S20, vouchere de la Germanos, boxe portabile, sau aparate pentru sterilizarea telefoanelor.

Telekom a gandit un concurs extrem de interesant, si ofera gratuit premii care mai mult ca sigur pot fi extrem de utile pentru foarte multi romani care fac mai mult decat sa navigheze pe internet in fiecare zi. Felul in care Telekom ofera lozurile este deasemenea o veste foarte buna, iar asta pentru ca le poti obtine extrem de usor, si multumita lor ai sansa de a castiga premii care in mod normal nu sunt oferite chiar atat de usor in Romania.

Telekom are aceasta promotie disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp, asa ca nu rata sansa de a castiga premiile inainte ca ele sa dispara in totalitate din cadrul magazinului sau online.

This post was last modified on nov. 14, 2020, 2:15 PM 14:15

Disqus Comments Loading...