X

Coronavirus: Liniile Aeriene vor obliga pasagerii sa se vaccineze

Coronavirus este o problema atat de mare pentru liniile aeriene, care au tot mai putini pasageri din cauza virusul care tine oamenii departe de avioane, incat una dintre ele a anuntat deja ca intentioneaza sa ii oblige pe clienti sa se vaccineze daca vor sa se urce in cursele sale aeriene.

Vaccinarea impotriva Coronavirus ar urma sa fie obligatorie pentru pasagerii zborurilor Quantas, ceea ce era intr-o anumita masura de asteptat pentru ca riscul de infectare este foarte mare in avioane, astfel ca intentia companiilor aeriene este sa ii protejeze atat pe calatori, cat si pe angajati.

Vaccinarea impotriva Coronavirus nu va fi obligatorie in tarile in care vaccinurile vor fi disponibile, astfel ca totul depinde de calatori, insa decizia va infuria cu siguranta foarte multa lume care nu va dori sa se vaccineze, cel putin in prima perioada, dar masura e cat se poate de logica.

“Transportatorul național australian Qantas va cere viitorilor călători internaționali să demonstreze că au fost vaccinați împotriva Covid-19 înainte de zbor. CEO-ul companiei aeriene, Alan Joyce, a declarat într-un interviu că mutarea ar fi o „necesitate” atunci când vaccinurile împotriva coronavirusului sunt disponibile. Fie că aveți nevoie de asta pe plan intern, va trebui să vedem ce se întâmplă cu Covid-19 pe piață. Dar, cu siguranță, pentru vizitatorii internaționali care ies și oamenii care părăsesc țara, credem că este o necesitate.”

This post was last modified on nov. 24, 2020, 9:49 AM 09:49

Disqus Comments Loading...