X

BANCA Transilvania: ATENTIONARE foarte IMPORTANTA pentru Clienti

BANCA Transilvania are o atentionare foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca vine ca o veste care afecteaza pe toata lumea astazi si maine. Conform celor de la BANCA Transilvania, in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie toate unitatile din tara noastra vor fi inchise, astazi fiind sarbatorit Sfantul Andrei, in timp ce maine este Ziua Nationala a Romaniei, ambele zile fiidn “libere”.

BANCA Transilvania merge pe acelasi trend precum oricare dintre toate celelalte banci din tara noastra, care au unitatile din tara inchise, exceptie facand cele care se afla in centrele comerciale din tot intinsul tarii. Unitatile BANCA Transilvania din centrele comerciale raman deschise pentru ca si acelea raman deschise in aceasta perioada in care romanii au liber, deci trebuie sa isi ocupe timpul cu ceva, si o fac mergand la cumparaturi.

BANCA Transilvania: ATENTIONAREA IMPORTANTA pentru Clienti

BANCA Transilvania spune ca unitatile din centrele comerciale vor ramane deschise in intervalul 12:00 – 18:00 pentru romanii care au nevoie sa mearga intr-o asemenea locatie pentru a rezolva orice fel de probleme. Programul lor este mult redus in comparatie cu cel pe care-l aveau in mod normal, insa BANCA Transilvania vrea sa le ofere angajatilor sai mai mult timp liber, asa ca le cere sa munceasca si mai putin in cursul acestor zile.

BANCA Transilvania are mai mult ca sigur deschise liniile de contact telefonic pentru toti cei care au nevoie de ajutor, dar nu pot sa mearga intr-o locatie fizica, deci se pot folosi de acest serviciu. Desigur ca la telefon se pot rezolva mai putine probleme decat in mod normal, dar macar BANCA Transilvania ofera posibilitatea de a discuta cu cineva pentru a rezolva anumite probleme fara a fi nevoiti sa mergem intr-una dintre unitatile fizice.

BANCA Transilvania va reveni cu programul unitatilor la normal dupa data de 1 decembrie, asa ca dupa aceasta data veti putea reincepe sa mergeti in locatiile fizice pentru a va rezolva orice fel de probleme serioase.

This post was last modified on nov. 30, 2020, 9:11 AM 09:11

Disqus Comments Loading...