X

DIGI Mobil: MILIOANELE de Clienti Vizati de o Veste GROZAVA

DIGI Mobil are milioane de clienti in toata Romania in momentul de fata, iar pentru foarte multi dintre ei vine o veste grozava astazi in baza unei noi schimbari facute de catre operatorul de telecomunicatii. Cei de la DIGI Mobil au ales sa isi actualizeze din nou hartile cu acoperirea pentru retelele de telefonie mobila din toata tara, astfel ca le permit clientilot sa vada mai clar ce fel de experienta vor avea cand folosesc serviciile pe proriile telefoane.

DIGI Mobil a actualizat acum vreo trei saptamani hartile cu acoperirea pe care o ofera pentru serviciile de telefonie mobila, si noua actualizare sugereaza faptul ca vorbim despre o imbunatatire a lor, altfel n-ar mai prea fi avut rost publicarea ei. DIGI Mobil lucreaza in mod constant la imbunatatirea retelelor sale de telefonie mobila, lucru care desigur ca vine ca o veste foarte buna pentru toti cei care vor sa profite de oferele pe care le are pentru servicii.

DIGI Mobil: MILIOANELE de Clienti Vizati de o Veste GROZAVA

DIGI Mobil a ramas in topul operatorilor de telecomunicatii cu cel mai mare numar de portari din Romania multumita faptului ca a reusit sa isi creeze o infrastructura care acopera o buna parte din tara. DIGI Mobil lucreaza in mod constant la imbunatatirea ei, si o data la cateva saptamani actualizeaza hartile cu acoperirea pentru a le spune romanilor unde a fost aceasta extinsa, ei putand afla daca vor avea parte si de o experienta mai buna de folosire a ei.

DIGI Mobil nu a mai lucrat la reteaua sa 5G din luna aprilie si pana acum, aceasta fiind singura parte din infrastructura sa care a rams neschimbata, din bacate, par asta din cauza Guvernului Romaniei, si a evitarii organizarii licitatiei pentru reteaua 5G. Din cate se pare, nici acum nu va fi organizata licitatia pentru reteaua 5G din Romania, astfel ca DIGI Mobil ar putea amana lansarea retelei 5G pana prin primavara anului 2021, cel mai devreme.

DIGI Mobil este operatorul care are totusi cea mai mare acoperire 5G din Romania in momentul de fata, si lucreaza constant la extinderea ei, desigur in masura posibilitatilor oferite de catre autoritati.

This post was last modified on dec. 13, 2020, 12:22 PM 12:22

Disqus Comments Loading...