X

BRD Romania: Doua Vesti GROZAVE Anuntate catre TOTI Clientii

BRD Romania are doua vesti grozave anuntate pentru toti clientii sai din Romania, si asta in conditiile in care oamenii asteapta de foarte multa vreme ceea ce urmeaza sa fie oferit oficial de catre banca pentru toata lumea. Mai exact, cei de la BRD Romania au confirmat faptul ca urmeaza sa lanseze doua servicii pe care clientii le asteapta de ani de zile, dar ca mai trebuie putina rabdare pentru ca totul as fie pregatit pentru a fi oferit in mod oficial in tara.

BRD Romania a lansat Apple Pay pentru clientii sai din Romania, insa serviciul este disponibil deocamdata doar pentru clientii care au carduri Mastercard, nu si pentru restul care au alte tipuri de carduri emise de catre banca. BRD Romania spune din nou ca lucreaza la implementarea suportului pentru cardurile VISA in Apple Pay, si ca departamentul sau dedicat este deja implicat in procesul de implementare pentru clientii din toata tara chiar acum.

BRD Romania: Doua Vesti GROZAVE Anuntate catre TOTI Clientii

BRD Romania lucreaza deasemenea si la implementarea suportului pentru Google Pay pentru clientii sai din toata Romania, ceva ce a fost recent pus la dispozitia clientilor si de catre destule alte banci din tara noastra. BRD Romania nu a decis deocamdata sa ofere Google Pay pentru plati mobile cu telefoanele Android, dar nu are nici vreo alta solutie alternativa, asa cum au alte banci, lasandu-si clientii, practic, fara optiunea de a face plati mobile de pe telefoanele cu acest sistem de operare.

“Ne bucuram ca esti interesat de acest serviciu si iti promitem ca vei avea parte de acesta . Departamentul avizat analizeaza deja posibilitatea implementarii serviciului pentru utilizarea si prin intermediul cardurilor de tip Visa. Mai multe informatii vor fi transmise clientilor prin canalele de comunicare ale Bancii la momentul oportun.”

BRD Romania a anuntat recent lansarea unei noi aplicatii care sa o inlocuiasca pe cea MyBRD, si poate ca aceasta va oferi posibilitatea de a facei plati mobile si de pe telefoanele Android, daca lansarea Google Pay va fi intarziata. Aceasta noua aplicatie este deocamdata dor in plin proces de dezvoltare la BRD Romania, asa ca nu se stie foarte clar cam cand ar urma sa fie oferita in mod oficial pentru clienti, deci mai e nevoie de rabdare.

BRD Romania promite de ceva vreme ca va oferi posibilitatea de plata in Apple Pay cu cardurile VISA, si asta inca nu s-a intamplat, deci nu se stie cand va veni, sau cand va fi lansata si suportul Google Pay.

This post was last modified on dec. 14, 2020, 10:30 AM 10:30

Disqus Comments Loading...