X

Facebook: ATAC Fara Precedent Lansat Public Impotriva Apple

Facebook a uimit intreaga planeta cu un atac fara precedent pe care l-a lansat impotriva companiei Apple, si care ne arata in ce masura razboiul dintre cele doua companii uriase va afaceta miliarde de oameni de pe intreaga planeta in urmatorii ani.

Facebook a cumparat spatiu pentru reclama in cateva dintre cele mai mari ziare americane, si a publicat o scrisoare deschisa in care ataca Apple, si practicile sale prin care impiedica urmarirea oamenilor in reteaua de socializare pentru a le fi afisate reclame personalizate.

iOS 14 va impune schimbari majore pe partea de protectie a datelor personale, astfel ca aplicatiile vor trebui sa le ceara permisiunea utilizatorilor pentru a ii urmari in diverse website-uri, si aplicatii de la aceeasi companie, iar asta supara Facebook, impreuna cu multe alte companii foarte mari.

Facebook a fost acuzata luna trecuta de Apple ca nu e interesata de protejarea datelor utilizatorilor, iar mai jos puteti vedea cam ce fel de date vrea sa acceseze compania americana in continuare.

This post was last modified on dec. 16, 2020, 9:54 PM 21:54

Disqus Comments Loading...