X

DIGI Mobil: ATENTIONAREA Oficiala pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Mobil are milioanele de clienti din toata Romania vizati de o atentionare oficiala despre care absolut toata lumea ar trebui sa stie, pentru ca ea anunta o schimbare extrem de importanta care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2021. Mai exact, acele beneficii de roaming care existau pentru clientii DIGI Mobil, Orange, Vodafone, Telekom, vor disparea in totalitate deoarece Marea Britanie iese in mod oficial din Uniunea Europeana, iar reglementarile “roam like at home” nu i se mai aplica.

DIGI Mobil nu e singurul operator care are clientii afectati de aceasta situatie, toti cei din Romania fiind afectati in fix aceeasi masura, dar acum vorbim despre operatorul de telecomunicatii detinut de catre cei de la RCS & RDS. Daca aveti un abonament de telefonie mobila, sau o cartela, de la DIGI Mobil, ar fi bine sa stiti ca de la 1 ianuarie veti plati preturi de roaming mari pentru a putea voribm la telefon, a trimite/primi SMS-uri, si a naviga pe internet.

DIGI Mobil: ATENTIONAREA Oficiala pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Mobil nu a facut deocamdata un anunt oficial cu privire la preturile pe care le va percepe incepand cu data de 1 ianuarie, desi ar fi trebuit sa faca acest lucru, insa probabil ca il vom vedea in cursul zilelor urmatoare. DIGI Mobil nu a actualizat nici pe website-ul sau informatiile cu privire la noile tarife de roaming care vor fi percepute clientilor care calatoresc in Marea Britanie si pe 1 ianuarie vor fi acolo, astfel ca multi le vor vedea in facturi.

DIGI Mobil, la fel ca si Orange, Vodafone, Telekom, ar trebui sa isi anunte din timp clientii cu privire la costurile pe care le vor avea daca isi folosesc telefoanele in roaming in Marea Britanie, pentru ca ele vor fi foarte mari. Inainte ca “roam like at home” sa fie implementat, clientii DIGI Mobil, si nu numai, plateau costuri ridicate pentru serviciile de telecomunicatii din Marea Britanie, si asta nu se schimba in bine acum, ci probabil se va reveni la costurile anterioare.

DIGI Mobil va anunta noile tarife la un moment dat, insa intre timp e bine sa stiti ca va asteapta preturi mari pentru serviciile de telecomunicatii in Marea Britanie incepand cu 1 ianuarie 2021, deci nu faceti consum mare.

This post was last modified on dec. 22, 2020, 4:39 PM 16:39

Disqus Comments Loading...