X

Orange: IMPORTANTA Decizie pentru MILIOANE dintre Clienti

Orange a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru milioanele de clienti din toata Romania, si e imperios necesar ca ea sa fie cunoscuta de catre cei care in urmatoarea perioada ajung in Marea Britanie. Mai exact, cei de la Orange au luat decizia de a nu modifica tarifele de roaming pentru Marea Britanie si Gibraltar din data de 1 ianuarie 2021, atunci cand ambele ies in mod oficial din perioada de tranzitie pentru parasirea Uniunii Europene.

Orange a decis sa pastreze actualele tarife de roaming pentru Marea Britanie si Gibraltar pana in data de 30 iunie 2021, si totul ca o promotie speciala pe care compania a decis sa o aplice pentru milioanele de clienti romani. Vorbim despre o decizie impresionanta a celor de la Orange, dar e posibil ca dupa data de 30 iunie 2021 lucrurile sa se schimbe, iar tarifele sa se majorese, daca operatorul nu va decide sa pastreze in continuare tarifele existente acum.

Orange: IMPORTANTA Decizie pentru MILIOANE dintre Clienti

Orange nu e singurul operator de telecomunicatii care a fost nevoit sa ia o decizie cu privire la tarifele de roaming in aceasta perioada, dupa ce Mare Britanie a decis sa plece din Uniunea Europeana, insa anunturile au venit tarziu. Cei de la Orange au facut anuntul cu doar putin timp inainte de DIGI Mobil, care au decis deasemenea sa aplice o decizie similara pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru a le oferi aceeasi experienta buna in continuare.

Orange are peste 10 milioane de clienti care-i folosesc serviciile de telefonie mobila in momentul de fata, fie ca e vorba despre cartele prepay, fie ca este vorba despre abonamente, si toti sunt vizati de aceasta decizie. Orange are detalii in cadrul website-ului sau despre tarifele care se aplica acum, si se vor aplica inclusiv pana pe 30 iunie 2021, asa ca le puteti analiz cu atentie acolo pentru a vedea ce se va schimba dupa aceasta data, daca decizia nu va fi pastrata.

Orange nu face schimbari pentru alte tari din Uniunea Europeana deocamdata, ceea ce e perfect normal pentru ca nu s-a schimbat nimic in rau in ceea ce priveste tarifele din tara noastra.

This post was last modified on dec. 23, 2020, 6:44 PM 18:44

Disqus Comments Loading...