X

Samsung GALAXY S22: REVOLUTIA Impresionanta pentru Telefoane

Samsung GALAXY S22 are dezvaluita in avans o schimbare impresionanta pe care compania Samsung ar pregati-o pentru viitoarele sale modele de telefoane, si vorbim despre ceva ce vine ca o premiera pentru produsele sale. In imaginea animata de mai jso puteti vedea fix ceea ce ar vrea sa faca Samsung pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S22, adica sa implementeze un nou tip de camera selfie care se misca in spatele ecranului.

Samsung GALAXY S22 nu a avut pana in momentul de fata o camera de acest gen implementata, desi ele sunt folosite de catre producatorii chinezi de foarte multa vreme, insa iata ca la coreeni ajung abia cum. Camera ar urma sa fie ascunsa in spatele ecranului, ar o perforatie ar urma sa existe in continuare in ecranul Samsung GALAXY S22, iar camera s-ar ridica pana la gaura dedicata pentru a putea inregistra poze si clipuri video, la nevoie.

Samsung GALAXY S22: REVOLUTIA Impresionanta pentru Telefoane

Samsung GALAXY S22 va fi mult mai complex decat oricare dintre celelalte modele de telefoane pe care Samsung le-a lansat pana in momentul de fata daca aceasta camera va fi integrata, si asta nu e tocmai ceva bun. Un mecanism de acest gen pentru Samsung GALAXY S22 este foarte complicat de implementat, dar si foarte fragil, astfel ca orice fel de soc ar putea strica in totalitate mecanismul, deci utilizatorii trebuie sa aiba grija cu dispozitivele.

Samsung GALAXY S22 va fi un telefon extrem de interesant daca va avea un asemenea mecanism integrat, insa cum telefonul va fi lansat abia in 2022, e greu de spus daca tehnologia va fi integrata vreodata. Vorbim despre o tehnologie complet noua pentru Samsung GALAXY S22, una care nu e usor de integrat, si care ar putea genera o multitudine de probleme pentru compania Samsung, insa totul depinde de ceea ce vrea sa faca in final compania.

Samsung GALAXY S22 urmeaza sa fie lansat in cursul anului 2022, cel mai probabil pe la inceput de an, asa ca ramane de vazut in ce masura tehnologia va fi una de care se va putea bucura multa lume, sau nu.

This post was last modified on dec. 31, 2020, 8:50 AM 08:50

Disqus Comments Loading...