X

iPhone 12 Mini are Vanzari cu Mult sub Asteptarile Apple

iPhone 12 Mini are vanzari cu mult sub asteptarile celor de la Apple, conform unor informatii venite de la CIRP, o companie specializata si pe analizarea vanzarilor de pe piata telefoanelor mobile, noul model de telefon nefiind tocmai favoritul clientilor.

iPhone 12 Mini pare sa inregistreze doar undeva pe laa 5% – 7% din vanzarile totale de telefoane iPhone ale companiei Apple, ceea ce e foarte putin din moment ce asteptarile au fost foarte mari pentru acest model de telefon, dar se pare ca tot modelele cu ecrane mari sunt in preferintele consumatorilor.

iPhone 12 a fost modelul din serie care s-a vandut cel mai bine dintre toate, cu un total de 27% din vanzarile inregistrate in SUA de catre telefoanele lansate in toamna anului trecut, si asta e normal, pentru ca si iPhone 11 s-a vandut foarte bine in cursul anului trecut.

“Modelele ‌IPhone 12‌ au obținut o pondere semnificativă la lansare, dar cu rezultate mixte, deoarece asiPhone 12 mini‌ pare să se fi pierdut printre celelalte modele “, a declarat Josh Lowitz, partener CIRP și cofondator.” Apple a lansat nu numai o gamă mai largă de Modele noi ca niciodată și, de asemenea, au împărțit lansarea în două perechi de modele, astfel încât comparația cu lansările anterioare este dificilă. În plus, Apple a lansat un nou iPhone SE la începutul anului, complicând și mai mult gama.”

This post was last modified on ian. 5, 2021, 10:23 PM 22:23

Disqus Comments Loading...