X

Orange: Vestile GROZAVE pentru MILIOANE de Clienti in 2021

Orange este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania si in 2021, avand peste 10 milioane de clienti in toata tara, iar pentru o buna parte dintre ei vin o serie de vesti grozave. Prima dintre ele are legatura cu seria Samsung GALXY S21, care va fi lansata in curand, cei de la Orange oferind, la fel ca eMAG, 200 de LEI reducere la precomanda pentru cei care se inscriu in aceasta pagina pentru a fi notificati in momentul in care acestea sunt deschise.

Orange are o alta veste grozava pentru cei carora le plac filmele, iar asta deoarece romanii care urmaresc prin Orange TV Go filmul Evadare din Praetoria au sansa de a castiga o boxa Google Home Mini. Detaliile pentru acest concurs sunt oferite in aceasta pagina, cei de la Orange lansand concursul in cursul anului 2020, insa el continua si in 2021 pentru cei interesati, astfel ca va puteti bucura de promotia aceasta si in perioada urmatoare.

Orange: Vestile GROZAVE pentru MILIOANE de Clienti in 2021

Orange nu a incheiat nici concursul pe care il desfasoara impreuna cu cei de la HBO, prin care le ofera clientilor in mod gratuit o serie de premii speciale in perioada urmatoare daca respecta regulamentul de participare. In aceasta pagina

gasiti toate detaliile necesare pentru a va inscrie in concursul celor de la Orange in momentul de fata, si totul este foarte simplu de realizat, premiile oferite de catre cele doua companii fiind destul de interesante, asa ca merita sa profitati de ele.

Orange inca mai desfasoara in magazinul sau online campania de reduceri de Craciun, desi a trecut si Anul Nou, dar cu aceasta ocazie mai puteti profita de ofertele surprinzator de bune pe care le are acolo. Exista o varietate de telefoane mobile, accesorii, tablete, si alte tipuri de gadget-uri pe care Orange inca le vinde la pret redus, deci exista multiple optiuni pentru a va satisface nevoile in aceasta perioada cu ofertele dorite acum.

Orange va anunta mai mult ca sigur si alte promotii grozave in perioada urmatoare la inceput de an 2021, asa ca ramane doar sa vedem ce a pregatit pentru noi toti in aceasta perioada.

This post was last modified on ian. 8, 2021, 12:10 PM 12:10

Disqus Comments Loading...