X

Kaufland: Decizia foarte IMPORTANTA pentru TOATE Magazinele

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, avand un numar foarte mare de magazine in toata tara, iar pentru ele a luat o decizie extrem de importanta. Mai exact, cei de la Kaufland au luat decizia de a implementa in toate aceste magazine noi masuri de siguranta pentru a ii proteja atat pe clientii care vin sa-si faca cumparaturile din ele, cat si pe angajatii care lucreaza zilnic acolo.

Kaufland a decis sa implementeze masuri de protectie atat de bune incat a obtinut si certificatea Dekra pentru nivelul de siguranta pe care il ofera pentru clientii si angajatii din toate magazinele din tara noastra. Avand in vedere contextul pandemic in care ne aflam in momentul de fata, certificarea Dekra pentru cei de la Kaufland este una extrem de importanta, si e ceva despre care oricine ar trebui sa stie pentru ca in mod teoretic ea asigura linistea multora.

Kaufland: Decizia foarte IMPORTANTA pentru TOATE Magazinele

Kaufland a fost obligat oricum de catre autoritatile din Romania sa implementeze unele masuri de protectie pentru a-i tine in siguranta pe clienti si angajati, si se lauda cu tot ceea ce a facut pentru toata lumea. Cei de la Kaufland sunt mandri de certificarea pe care au obtinut-o, si au facut totul in ideea ca oamenii sa se simta in siguranta in momentul in care merg in oricare dintre magazinele sale pentru a-si face cumparaturile, si asta e o veste grozava.

Kaufland a facut o serie de investitii pentru a putea implementa masuri de protectie atat de bune pentru clientii sai din toata Romania, si nu e singurul lant de hypermarket-uri care a obtinut o asemenea certificare. Separat de Kaufland, cei de la Carrefour au obtinut o certificare similara, de la o companie diferita, dar per total ideea este ca se incearca oferirea unei sigurante pentru clientii care vin sa-si faca cumparaturile in magazine.

Kaufland va continua sa ofere cele mai bune masuri de protectie pentru toata lumea in cursul acestui an, si cel mai probabil anul viitor, avand in vedere ca e improbabil ca pandemia sa dispara atat de rapid.

This post was last modified on ian. 9, 2021, 3:23 PM 15:23

Disqus Comments Loading...