X

Raiffeisen Bank: Masurile IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, ea avand o gama foarte diversificata de clienti in toata tara, iar pentru ei vine si o atentionare despre care este foarte bine sa stie acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank vorbesc despre securitatea pe care o ofera pentru clientii care folosesc serviciile de internet banking, acestea fiind foarte importante pentru toti cei care au carduri bancare, si nu doar de la aceasta banca, ci inclusiv de la altele.

Raiffeisen Bank ii asigura pe clientii sai din toata Romania de faptul ca a implementat pentru sistemul sau de mobile banking cele mai moderne tehnologii anti-frauda care exista in momentul de fata. Asta inseamna ca procesele de autentificare au la baza atat folosirea unei parole cu SmartToken, cat si optional folosirea unui sistem biometric, adica scanarea unei amprente, sau recunoasterea faciala, deci totul e in deplina siguranta.

Raiffeisen Bank: Masurile IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca pentru autorizarea tranzactiilor clientii sai trebuie sa foloseasca parola pentru cont, dar si codul de utilizator, astfel ca doar detinatorul ar trebui sa stie datele astea. In ceea ce priveste securitatea transferului de date, cei de la Raiffeisen Bank spun ca folosesc un sistem de criptare SSL de 128 biti, care ofera un grad ridicat de siguranta pentru transmiterea datelor, asa ca n-ar trebui sa poata fi interceptate.

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca daca un utilizator nu este activ timp de 15 minute in cont dupa logare, este automat deconectat din aplicatie, iar daca greseste de 3 ori consecutiv parola, accesul va fi restrictionat. Si aceasta masura de securitate este una importanta pentru clientii Raiffeisen Bank, si asta pentru ca daca cineva incearca sa sparga contul, nu o va putea face, insa pentru reactivare accesului e nevoie de contactare bancii pentru a avea acces la date.

Raiffeisen Bank implementeaza toate aceste masuri de siguranta pentru a ii proteja pe clientii din toata Romania, si e bine ca se gandeste la cele mai bune metode prin care sa faca acest lucru.

This post was last modified on ian. 9, 2021, 2:30 PM 14:30

Disqus Comments Loading...