X

LIDL Romania: Decizia OFICIALA Anuntata pentru TOTI Clientii

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata tara, iar astazi vorbim despre o decizie oficiala pe care compania a luat-o pentru clienti, si despre care ar trebui sa stie oricine. Mai exact, cei de la LIDL Romania au stabilit care vor fi produsele disponibile in oferta in toate magazinele sale incepand de saptamana viitoare, iar printre ele se afla si o serie de surprize la care putini s-ar fi asteptat in aceasta perioada, probabil.

LIDL Romania a anuntat ca incepand de saptamana viitoare va avea disponibile o serie de bauturi alcoolice din Republica Moldova, o serie destul de selecta de produse care nu se gasesc prea usor in Romania. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceste bauturi pe care LIDL Romania le va oferi pentru cei interesati in toate magazinele sale din toata tara, iar daca sunteti interesati sa incercati ceva nou, din acest punct de vedere, o puteti face acum.

LIDL Romania: Decizia OFICIALA Anuntata pentru TOTI Clientii

LIDL Romania obisnuieste sa isi surprinda clientii din Romania cu tot felul de produse noi pe care le adauga saptamanal in oferta sa, iar acum vorbim despre o noua surpriza foarte frumoasa facuta. Dupa cum puteti vedea, aceste produse au doar preturi speciale in magazinele LIDL Romania, nu si reduceri, iar asta e normal pentru ca in general produsele din promotiile de acest gen nu sunt vandute la reducere, ci doar cu preturi speciale in toata tara.

LIDL Romania are cel mai probabil stocuri limitate in ceea ce priveste aceste tipuri de produse in magazinele sale, astfel ca daca sunteti intr-adevar interesati sa le cumparati, ar fi bine sa o faceti rapid. In baza ofertelor pe care LIDL Romania le face in mod constant, aceste produse ar trebui sa fie oferite in toate locatiile sale din Romania, deci indiferent unde ati merge, ar trebui sa gasiti oricare dintre licorile de peste prut pe care lantul de supermarket-uri le-a adus.

LIDL Romania va suplimenta cu siguranta ofertele sale in perioada urmatoare pentru a aduce si mai multe produse bune pentru clienti, astfel ca ramane doar sa vedem ce anume va mai fi anuntat.

This post was last modified on feb. 17, 2021, 8:46 AM 08:46

Disqus Comments Loading...