X

ING Bank: TOTI Clientii Vizati de un foarte IMPORTANT Anunt

ING Bank a emis un anunt foarte important pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim si despre o situatie extrem de serioasa care din pacate nu prea are o rezolvare usoara. Mai exact, din cauza multitudinii de atacuri de tip phishing care au loc in Romania in ultimele luni, cei de la ING Bank au emis mai multe atentionari pentru clienti in ideea de a incerca sa-i protejeze impotriva furturilor de bani din conturi, si nu doar atat.

ING Bank a detaliat impreuna cu OLX o serie de sfaturi despre care ar trebui sa stie toata lumea care este interesata sa isi protejeze conturile si banii in momentul de fata, iar ele ar trebui sa fie respectate de catre toata lumea. Daca totusi ajungeti sa fiti pacaliti de catre persoane rau intentionate, chiar si fara a avea inca efectiv banii furati din conturile de la ING Bank, banca are o serie de pasi pe care ar trebui sa ii urmati imediat pentru a impiedica furtul, sau a limita pierderile.

ING Bank: TOTI Clientii Vizati de un foarte IMPORTANT Anunt

ING Bank spune ca primul lucru care ar trebui facut de catre clienti este sa blocheze cardul ale carui detalii au fost impartasite hackerilor, si sa anunte banca imediat in legatura cu aceasta situatie. Asta poate preintampina furturile de bani, sau poate limita sumele care pot fi furate de catre hackeri, deci e bine sa luati contact cu banca pentru a primi ajutorul de care aveti nevoie in situatiile de acest gen, care nu sunt placute pentru cineva intr-o asemenea situatie.

ING Bank vine si cu recomandari pentru cei care au avut banii furati, in aceasta situatie trebuind anuntata imediat si politia, fie prin platforma lor online pentru petitii, fie direct la o sectie de politie din tara. Urmarea acestor pasi este foarte importanta pentru ca recuperarea banilor depinde atat de anuntarea ING Bank, cat si a Politiei Romane, in legatura cu un furt care a avut loc direct din contul unei persoane, altfel banii neputand fi recuperati.

ING Bank are toate aceste informatii disponibile in cadrul website-ului sau, si ar fi bine sa va uitati la tot ceea ce spune acum pentru a fi in siguranta in mediul online.

This post was last modified on feb. 18, 2021, 10:45 AM 10:45

Disqus Comments Loading...