X

Decizia BANCA Transilvania pentru Clientii din TOATA Romania

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, iar milioanele sale de clienti din tara sunt vizati de o decizie extrem de importanta de carese pot bucura chiar acum, daca vor asta. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania  au implementat de ceva vreme in aplicatia BT Pay posibilitatea de a retrage bani de la bancomate fara a avea cardul fizic la noi, ceva ce nu prea parea posibil cu foarte mult timp in urma, dar este acum.

BANCA Transilvania le permite clientilor sai din toata Romania sa genereze in cadrul aplicatiei BT Pay un cod special care poate fi folosit la bancomatele sale din toata tara pentru a retrage bani fara a avea cardul fizic. BANCA Transilvania a implementat aceasta optiune de ceva vreme pentru clientii sai din toata tara, si oricine foloseste aplicatia BT Pay are acces la ea, fie ca foloseste un iPhone, sau orice telefon care are sistem de operare Android.

Decizia BANCA Transilvania pentru Clientii din TOATA Romania

BANCA Transilvania nu e singura banca de la care vedem optiuni de acest gen, cei de la ING Bank avand una similara, insa ceea ce trebuie sa stiti este ca nu puteti beneficia de aceasta optiune chiar la orice fel de bancomat. Doar cele multifunctionale ale BANCA Transilvania permit folosirea unui cod special care e generat prin BT Pay pentru a putea retrage bani, asa ca trebuie sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla pentru ca trebuie sa si gasiti bancomatul potrivit pentru retragere.

BANCA Transilvania stie foarte bine cat de importanta e o functie de acest gen, astfel ca vrea sa o ofere peste tot in Romania, dar din pacate asta nu e posibil deocamdata, dar va fi in viitor. Chiar si asa, vorbim despre o functionalitate care parea imposibila acum cativa ani, insa progresul tehnologic facut la nivel global, chiar si in domeniul bancar, ne permite sa ne bucuram si de asemenea servicii direct din telefoanele noastre.

BANCA Transilvania are toate detaliile despre aceasta functie speciala disponibile in cadrul website-ului sau, asa ca daca sunteti interesati de tot, puteti merge acolo pentru a vedea ce se intampla.

This post was last modified on feb. 21, 2021, 10:43 AM 10:43

Disqus Comments Loading...