X

Explicatia de la Ministerului Sanatatii pentru Cresterea Cazurilor de Coronavirus dupa Vaccinare

Ministerul Sanatatii ofera astazi o explicatie pentru o situatie pe care foarte multa lume nu a inteles-o, dar care are la baza o situatie care poate fi rationalizata destul de logic, si vorbim despre Israel, tara in care exista cel mai mare procent din populatie vaccinat impotriva Coronavirus.

Ministerul Sanatatii prezinta mai jos explicatia profesorului Razvan Chereches cu privire la cresterea numarului de cazuri de infectare acolo in ciuda vaccinarii masive, el spunand ca oamenii s-au relaxat prematur si s-au infectat fie inainte de a face prima doza de vaccin, fie intre zone, ambele sitautii fiind posibile.

“Cum se explică creșterea cazurilor de COVID-19 din Israel, o țară în care peste 2 milioane de persoane au fost deja vaccinate? Razvan Chereches, profesor de sănătate publică la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, ne prezintă cauzele.
“Încă din luna decembrie al anului trecut, datorită faptului că s-a anunțat că vaccinurile vor fi disponibile și au început deja procesul de vaccinare, s-a observat la nivel global o relaxare a măsurilor de protecție personală” spune domnul profesor.
Tot el ne spune că la persoanele de peste 65 de ani se observă o scădere masivă a numărului de cazuri severe, spitalizare și decese. Scădere datorată în cea mai mare parte a numărului mare de vaccinări.”

This post was last modified on feb. 21, 2021, 8:07 PM 20:07

Disqus Comments Loading...