X

Auchan Romania: Mesaj foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Auchan Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din tara noastra, si milioanele de clienti din Romania care isi fac lunar cumparaturile din locatiile sale ar trebui sa stie despre un mesaj important. Mai exact, cei de la Auchan Romania au decis ca in unele dintre locatii sa modifice modalitatea de ridicare a produselor comandate online de catre clienti, astfel ca nu mai e necesara intrarea in magazin, ele fiind aduse in afara sa, la masina.

Auchan Romania preia aici modelul celor de la Cora, care in anumite locatii ofera deasemenea aceasta posibilitate, si unele dintre produsele comandate de catre clienti sunt livrate direct la masina. Ideea din spatele acestei decizii este una extrem de buna deoarece le permite clientilor sa se bucure de aducerea produselor la masina pentru o preluare mai rapida, si mult mai sigura, indiferent in ce magazin al Auchan Romania ajung sa faca totul.

Auchan Romania: Mesaj foarte IMPORTANT pentru TOTI Clientii

Auchan Romania spune ca orice comanda facuta online de catre clientii sai este pregatita in 2 ore de la plasare, deci e bine sa stiti ca veti avea de asteptat putin din momentul plasarii comenzii si pana la ridicare. In ceea ce priveste aducerea comenzii la masina, aceasta ar trebui sa dureze doar 3 minute, conform celor de la Auchan Romania, o perioada suficienta pentru ca livratorul sa transporte cosul de cumparaturi din interiorul magazinului si pana la masina.

Auchan Romania recomanda plata online pentru produsele comandate in acest mod, insa exista si optiunea de a plati in locatie, fie cu bani cash, fie cu cardul, un POS putand fi adus de catre angajat. Alte magazine online obliga clientii sa aleaga intre plata online si cash in locatie, iar in cazul primeia, suma finala e dedusa din cea estimata si rezervata pe card la finalizarea comenzii online, asa ca la Auchan Romania decideti cum se intampla.

Auchan Romania are acest serviciu de comanda online si livrare a produselor la masina disponibil in toate locatiile sale din Romania, exceptie facand AFI Cotroceni, dar si Electroputere din Craiova.

This post was last modified on feb. 22, 2021, 9:59 PM 21:59

Disqus Comments Loading...