X

Mesajul de la Posta Romana, ce TREBUIE sa Stie MILIOANE de Romani

Posta Romana are un nou mesaj foarte important pentru romanii din toata tara, unul despre care ar fi bine sa stie toata lumea mai ales in contextul pandemiei de Coronavirus, situatia in sine fiind una de care ar trebui sa profite oricine acum.

Posta Romana le spune romanilor din toata tara ca in contextul pandemiei de Coronavirus ar trebui sa profite de un serviciu special din aceasta perioada care aduce coletele la casele celor care sunt vizati de expeditie, fara ca ei sa mai fie nevoiti sa mearga intr-o unitate.

“Fără drumuri la subunitatea poștală pentru destinatarul coletelor tale!

Avand în vedere contextul actual, al pandemiei cu noul coronavirus, poți alege serviciul suplimentar. Livrare la domiciliu/sediu (Factaj) pentru un mai bun confort al destinatarului coletului tău poștal.

Prin alegerea acestui serviciu suplimentar, nu mai este necesară deplasarea personală a destinatarului coletului la subunitatea poștală. Acesta va primi coletul acasă, la sediului locului de muncă sau la orice altă adresă înscrisă pe trimitere.

Nu uita! Este obligatorie înscrierea numarului de telefon al destinatarului în locul rezervat completării adresei destinatarului.

Tarifele pentru acest serviciu suplimentar sunt:

  • Pentru colete până în 5 kg: 5 Lei
  • Pentru colete peste 5 kg: 8 Lei.”

This post was last modified on feb. 25, 2021, 11:46 PM 23:46

Disqus Comments Loading...