X

BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA, ce NU Stiu Multi Clienti

BANCA Transilvania are pentru clientii sai din toata Romania o veste grozava despre care ei ar trebui sa stie chiar acum pentru ca vine ca o masura extrem de importanta, si de mare ajutor pentru ei. Mai exact, BANCA Transilvania le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de propriile carduri in format digital in aplicatia BT Pay, daca acestea sunt create pentru prima oara, sau reinnoite, inainte de a intra fizic in posesia lor.

BANCA Transilvania spune ca oricare dintre cardurile noi facute de catre clienti sunt emise initial in format digital in aplicatia BT Pay, si abia apoi ajung in posesia clientilor din Romania. Asta inseamna ca puteti folosi acele carduri pentru plati in magazine, sau online, inainte de a ajunge cardul fizic la voi, astfel ca nu trebuie sa mai asteptati pentru ca BANCA Transilvania sa va livreze cardul, ci il puteti folosi la foarte scurt timp dupa ce este emis oficial.

BANCA Transilvania: Vestea GROZAVA, ce NU Stiu Multi Clienti

BANCA Transilvania ofera aceasta functionalitate de ceva vreme pentru clientii din toata Romania care utilizeaza aplicatia BT Pay in momentul de fata, si foarte multa lume se poate bucura de tot acum. Separat de plati, cei de la BANCA Transilvania le permit clientilor inclusiv sa scoata bani de la bancomate fara a avea cardurile fizice in posesie, doar folosind BT Pay, si acest lucru este posibil inclusiv cand vine vorba despre cardurile digitale emise inainte de a ajunge si cele fizice.

BANCA Transilvania incearca sa le ofere clientilor din toata Romania cat mai multe motive sa foloseasca aplicatia BT Pay, asa ca n-ar strica sa o instalati in telefoanele voastre chiar acum. Activarea accesului la aplicatia BT Pay poate fi facuta de catre cei de la BANCA Transilvania direct online, fara a merge intr-o sucursala a sa, astfel ca nu trebuie decat sa o descarcati in telefoanele voastre, si sa urmati pasii pentru activarea serviciului chiar acum.

BANCA Transilvania actualizeaza in mod constant aplicatia BT Pay cu functionalitati noi pentru clienti, astfel ca in mod constant implementeaza si noutati importante pentru toata lumea.

This post was last modified on mart. 1, 2021, 9:18 AM 09:18

Disqus Comments Loading...