X

LIDL Romania: Anunt pentru Toti Clientii, ce Primesc GRATUIT

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara noastra, a publicat astazi un nou anunt oficial pentru clientii din toata tara, si vorbim despre vesti grozave pentru cei care cumpara des de la ei. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat noile oferte disponibile pentru cupoanele de reduceri distribuite prin aplicatia LIDL Plus, ele putand fi folosite de catre oricine pentru a face cumparaturi mai ieftine chiar de acum.

LIDL Romania isi actualizeaza in mod regulat ofertele pe care le are pentru cupoanele disponibile in cadrul aplicatiei LIDL Plus, iar cele disponibile de astazi pot fi activate din sectiunea dedicata a aplicatiei. Mai jos puteti vedea cateva produse care sunt listate ca fiind disponibile la pret redus in momentul de fata pentru toti cei interesati, insa vorbim totusi despre o gama mai diversificata de produse de la LIDL Romania care se bucura de oferte.

LIDL Romania: Anunt pentru Toti Clientii, ce Primesc GRATUIT

LIDL Romania le permite oricaror clienti romani sa-si faca un cont in aplicatia LIDL Plus pentru a se bucura de oferte, taloanele trebuind prezentate la casa de marcat pentru ca reducerea sa fie aplicata. Mai mult decat atat, LIDL Romania ofera gratuit si taloane razuibile pentru unii dintre cei care isi fac cumparaturile in magazinele sale, iar ele aduc deasemenea vouchere de cumparaturi care permit efectuarea de achizitii fie total gratuit, fie cu o anumita suma redusa din total.

LIDL Romania a anuntat iar si concursul surprinzator pe care il desfasoara in Romania, si prin intermediul caruia le ofera romanilor gratuit un BMW Seria 1, 5 telefoane iPhone 12, si 10 biciclete electrice. Acestea nu sunt cele mai mari premii oferite gratuit de catre LIDL Romania pentru vreun concurs organizat in tara noastra, dar sunt cele mai bune de anul acesta, si totul este disponibil pana la inceputul lunii aprilie pentru toti romanii interesati de ele.

LIDL Romania actualizeaza saptamanal ofertele disponibile in cadrul LIDL Plus, astfel ca trebuie sa urmariti in mod constant sectiunea dedicata din aplicatie pentru a vedea ce surprize noi sunt listate.

This post was last modified on mart. 10, 2021, 9:11 AM 09:11

Disqus Comments Loading...