X

WhatsApp: Schimbarea Facuta in Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp are pentru cele doua miliarde de utilizatori din intreaga lume pregatita o schimbare care va fi mai mult ca sigur apreciata de catre multi utilizatori, mai ales cei care au avut probleme cu platforma. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza la un sistem care le va permite oamenilor sa comunice in mod dorect cu compania din spatele platformei de mesagerie pentru a raporta orice fel de probleme intampina in ceea ce priveste utilizarea ei.

WhatsApp lucreaza la o functie care le va permite oamenilor sa intre intr-o sectiune speciala a aplicatiei unde vor putea cere ajutor pentru rezolvarea oricaror probleme cu care se confrunta. Decizia e una excelenta pentru ca in momentul de fata este foarte dificila raportarea de probleme catre compania WhatsApp, iar cele care sunt raportate de multe ori nici macar nu primesc vreun raspuns, dar situatia ar trebui sa se schimbe dupa lansarea “Support Chat Threads”.

WhatsApp: Schimbarea Facuta in Telefoanele iPhone si Android

WhatsApp va implementa acest sistem atat pentru telefoanele iPhone, cat si pentru telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca toata lumea o va putea folosi pentru a-si rezolva problemele. Conversatiile pe care oamenii le vor purta cu cei de la WhatsApp vor fi securizate in totalitate, astfel ca nimeni nu va sti ce se intampla, deci totul va ramane 100% confidential, pana faceti un backup pentru conversatii, aceste anefiind criptate, deci oricine va putea vedea ce ati vorbit.

WhatsApp va permite trimiterea de mesaje cu probleme care includ si informatii despre dispozitivul de pe care se trimite mesajul, astfel incat sa existe o imagine completa a situatiei. Pentru cei de la WhatsApp aceste date pot fi extrem de importante pentru rezolvarea rapida a situatiei, asa ca daca aveti de raportat ceva, e bine sa o faceti cat de complex puteti pentru ca oamenii care vad ceea ce raportati sa stie cum sa va ajute cat mai bune.

WhatsApp lucreaza de cateva luni la aceasta functionalitate, si nu e clar inca de ce nu a fost pregatita 100% pentru lansare, dar cel mai probabil va fi in viitorul cat mai apropiat.

This post was last modified on mart. 13, 2021, 7:22 PM 19:22

Disqus Comments Loading...