X

Vaccinare: Cum te Programezi pe Lista de Asteptare (VIDEO)

Astazi a fost deschisa programarea pentru vaccinare si pentru etapa a 3-a in Romania, cetatenii din toata tara putand sa se inregistreze fie direct cu programare, fie pe liste de asteptare pentru a afla cand anume vor putea fi imunizati.

Desi platforma a fost deschisa peste noapte si a permis doar programarea in centrele in care erau locuri, cu aproximativ 30 de minute inainte de ora 09:00, cand trebuiau deschise primele liste de asteptare, ea a devenit nefunctionala, si inca nu poate fi folosita.

Cand platforma de programare pentru vaccinare va fi disponibila, va veti putea programa pe listele de asteptare dupa cum puteti vedea mai jos, insa trebuie sa aveti rabdare pentru ca listele sa fie deschise in fiecare judet, probabil cu intarzieri din cauza indisponibilitatii de peste o ora.

“Cum putem să ne înscriem la vaccinare prin intermediul listelor de așteptare?
Ghid video cu modalitatea de înscriere pe listele de așteptare și de programare la vaccinare prin platforma informatică dezvoltată de STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.
În această dimineață, începând cu ora 09:00, se vor deschide succesiv listele de așteptare pe județe, în conformitate cu următorul program:
9:00-11:00 Centre de vaccinare din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Constanța, Covasna
11:00-13:00 Centre de vaccinare din județele Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova
13:00-15:00 Centre de vaccinare din județele Sălaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București
De asemenea, vă informăm că pot exista perioade de mentenanță în vederea optimizării aplicației. În aceste perioade este posibil ca aplicația să funcționeze cu întârzieri.”

This post was last modified on mart. 15, 2021, 10:06 AM 10:06

Disqus Comments Loading...