X

Raiffeisen Bank: Mesajul Oficial pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai importante banci din Romania in momentul de fata, si vorbim despre un numar mare de clienti care se bucura de serviciile sale, din 2021 cu o schimbare majora. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank se numara printre bancile care au fost nevoite sa faca modificari pentru modul in care sunt realizate platile online de catre clienti, iar asta pentru ca in Uniunea Europeana a fost impusa o modificare majora pentru ele.

Raiffeisen Bank le-a explicat clientilor felul in care se vor face platile online incepand cu data de 1 ianuarie, ea fiind nevoita sa impuna folosirea unui sistem de autorizare in doi pasi pentru toti clientii. Autorizarea in 2 pasi pentru tranzactiile efectuate folosind cardurile Raiffeisen Bank nu se aplica totusi pentru chiar orice fel de tranzactii, banca explicand foarte clar si cand anume clientii nu sunt obligati sa respecte aceasta masura noua.

Raiffeisen Bank: Mesajul Oficial pentru Clientii din Romania

Raiffeisen Bank spune ca desi noua masura de autorizare in 2 pasi a platilor online este impusa pentru clientii din Romania din ianuarie, exista totusi si cateva exceptii in ceea ce o priveste. Mai exact, autorizarea in 2 pasi a platilor online facute de catre clientii Raiffeisen Bank nu este necesara pentru platile ale caror valoare este mai mica de echivalentul in LEI a 30 de euro, acestea fiind unele dintre cele mai frecvente care sunt inregistrate.

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca nici platile online pentru servicii cunoscute precum Netflix, UBER, etc, nu sunt supuse acestui nou sistem de autorizare in 2 pasi, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Deasemenea in baza unei analize de risc, cei de la Raiffeisen Bank pot decide sa nu impuna folosirea sistemului nici pentru alte tipuri de plati care sunt facute de catre clienti prin intermediul internetului, asa ca e posibil sa scapati de asta inclusiv in alte cazuri.

Raiffeisen Bank nu vrea sa strice experienta clientilor de a face plati online, astfel ca deciziile sale au in centur beneficiile pentru clienti, si acesta este cel mai important lucru pentru toata lumea.

This post was last modified on mart. 19, 2021, 9:41 AM 09:41

Disqus Comments Loading...