X

Netflix: Mesajul Oficial Emis pentru Romanii din Toata Tara

Netflix a publicat un mesaj pentru toti romanii din tara care ii folosesc platforma de streaming video la cerere in momentul de fata, si puteti vedea mai jos exact ceea ce spune platforma de streaming video la cerere. Mai exact, cei de la Netflix le aduc in atentie tuturor romanilor ceea ce urmeaza sa poata urmari in cadrul platformei chiar de saptamana aceasta, dar si ceea ce urmeaza sa fie disponibil in perioada urmatoare pentru toti dintre noi.

Netflix spune ca saptamana aceasta a lansat pentru abonatii sai creatii precum The Lost Pirate Kingdon, Zero CHill, Simply Black, si alte cateva creatii foarte interesante. Mai mult decat atat, incepand de chiar ieri sunt disponibile in platforma sezonul 2 al Alien TV, sezonul 3 al Formula 1: Drive to Survive, One Small Problem, Sky Rojo, si alte cateva seriale care erau asteptate de catre multi romani in platforma Netflix, si acum sunt disponibile.

Netflix: Mesajul Oficial Emis pentru Romanii din Toata Tara

Netflix anunta deasemenea ca pe 26 martie va fi disponibil The Irregulars, impreuna cu Bad Trip, pe 1 aprilie urmand a fi lansat Worn Stories, iar pe 2 aprilie Concrete Cowboy. Separat de asta, pe 14 aprilie va fi lansat Love and Monsters, pe 14 aprilie Dad Stop Embarassing Me, iar aici se opresc anunturile, dar mai departe de asta vom vedea cu siguranta alte filme si seriale foarte interesante de care abonatii se vor putea bucura mai mult ca sigur.

Netflix stie foarte bine cat de interesati sunt romanii sa profite de ofertele de acest gen, asa ca nu strica sa stiti in avans ceea ce urmeaza sa fie oferit pentru toata lumea de catre compania americana foarte curand. Toate aceste creatii pregatite pentru viitor in cadrul Netflix vor fi disponibile incepand cu ora 10:00 a fiecarei zile, aceasta fiind ora la care platforma lanseaza orice fel de continut nou care este gandit pentru abonatii din Romania.

Netflix inca nu a dezvaluit toate creatiile care sunt in lucru, sau terminate si doar programate pentru lansare, asa ca ramane sa vedem si ce alte surprize foarte interesante vor mai veni pentru noi.

This post was last modified on mart. 19, 2021, 8:54 PM 20:54

Disqus Comments Loading...