X

BRD Romania: Mesaj Oficial pentru Clientii din Intreaga Tara

BRD Romania are un mesaj oficial pentru clientii din toata tara, si vorbim despre o serie de schimbari pe care le-a facut pentru clientii sai, si e vorba despre noutati despre care ei ar trebui sa stie. Mai exact, cei de la BRD Romania au decis sa actualizeze din nou aplicatia sa pentru mobile baking, BRD Mobile, ea fiind disponibila cu o serie de noutati doar pentru cei care o folosesc de pe telfeoane iPhone, nu si de pe telefoane cu sistem de operare Android.

BRD Romania spune ca a actualizat aplicatia sa pentru mobile banking in ideea de a imbunatati expreienta de care au parte clientii sai in momentul in care o folosesc pentru telefoanele iPhone. Impreuna cu aceste modificari, cei de la BRD Romania au facut si imbunatatiri pentru performantele generale ale aplicatiei, astfel ca acum totul ar trebui sa functioneze mult mai bine decat in mod obisnuit, sau cel putin asa ar trebui sa stea lucrurile in teorie.

BRD Romania: Mesaj Oficial pentru Clientii din Intreaga Tara

BRD Romania isi actualizeaza in mod constant aplicatia pentru telefoanele mobile in ideea de a rezolva toate problemele care sunt raportate de catre utilizatori, dar si pentru a o imbunatati. BRD Romania actualizeaza atat aplicatia My BRD Mobile, cat si noua aplicatie You, ambele avand menirea de a oferi servicii de internet banking pentru clienti, dar cea noua are mai multe noutati interesante implementate pentru toti clientii care vor sa o incerce.

BRD Romania nu a implementat totusi pentru clientii sai o schimbare foarte mare care nu are legatura cu aplicatia sa de mobile banking pentru iOS, mai exact suport pentru cardurile VISA in Apple Pay. Daca tot suntem la aplicatii de mobile banking, cei de la BRD Romania a ramas cam ultimii, daca nu ma insel, care nu au un sistem de plati mobile pentru Android implementat in aplicatia principala de mobile banking, ceea ce e surprinzator pentru o banca atat de mare.

BRD Romania va actualiza si aplicatia pentru Android in cursul perioadei urmatoare, dar e improbabil sa fie vorba despre alte schimari decat cele de mai sus.

This post was last modified on mart. 25, 2021, 6:55 PM 18:55

Disqus Comments Loading...