X

BANCA Transilvania: Foarte Serios Anunt Oficial catre Romani

BANCA Transilvania este cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, si vorbim despre foarte multi clienti care-i folosesc serviciile in fiecare colt al tarii, iar asta pentru ca ele sunt unele dintre cele mai bune. Vorbim despre milioane de clienti in Romania, oameni si companii de scare BANCA Transilvania vrea sa aiba grija, asa ca le ofera 8 recomandari pentru a se proteja in aceasta perioada de atacurile din mediul digital, si nu numai, indreptate impotriva lor.

BANCA Transilvania le spune clientilor ca nu trebuie sa dezvaluie cuiva datele cardurilor proprii, atat numar cat si data de expirare, sau cod CVV2, pentru ca ele pot fi folosite pentru a fi furati banii din conturi. In aceeasi masura, BANCA Transilvania spune ca oamenii nu ar trebui sa descarce din magazine de aplicatii necunoscute aplicatii care sunt clone ale celor proprii, oficiale, iar asta pentru ca prin ele pot fi furate datele de logare in platformele de administrare a serviciilor bancii, si ale banilor.

BANCA Transilvania: Foarte Serios Anunt Oficial catre Romani

BANCA Transilvania le cere clientilor sa nu autorizeze tranzactii pe care nu le-au initiat, si sa alerteze imediat banca pentru a le bloca, astfel incat banii sa nu ajunga acolo unde nu trebuie, si sa fie extrem de greu de recuperat. Intr-o masura similara, cei de la BANCA Transilvania spun ca nu trebuie nici sa accesam link-uri necunoscute pe care le primim pe retele de socializare, email, SMS, etc, iar asta pentru ca ele ne pot duce spre website-uri clonate gandite pentru a ne fura banii.

BANCA Transilvania atrage atentia si cu privire la atacurile de tip vishing, adica fraude prin apeluri telefonice, acestea fiind tot mai des facute in ultima perioada. Actualizarea sistemului de operare din calculatoare si telefoane este deasemenea recomandata de catre BANCA Transilvania pentru toti clientii, la fel ca si tinerea telefonului mereu in vazul ochilor pentru a vedea ce fac alte persoane care il folosesc, pentru a nu accesa neautorizat datele.

BANCA Transilvania spune in final si ca ar trebui sa folosim un program antivirus in calculatoarele noastre pentru a ne asigura de faptul ca nu descarcam malware de pe internet, si toate acestea ar trebui sa ne tina in siguranta.

This post was last modified on mart. 30, 2021, 9:50 AM 09:50

Disqus Comments Loading...