X

Atentionarea ING Bank, Anuntul Oficial pentru Toti Clientii

ING Bank a emis o atentionare oficiala pentru clientii sai din toata Romania, una care are in vedere o problema serioasa cu care se confrunta foarte multa lume, si de care trebuie sa ne ferim. Mai exact, cei de la ING Bank ii atentioneaza pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca trebuie sa fie foarte atenti la ofertele pe care le primesc prin intermediul oricarui tip de comunicare, iar asta pentru ca unele dintre ele ar putea fi malitioase, si i-ar putea lasa fara bani.

ING Bank vine cu aceasta atentionare pentru ca in ultima vreme au aparut tot mai multe atacuri de tip phishing in Romania, si acest lucru va creste exponential in lunile urmatoare, din pacate. Stim deja ca exista destule banci care recomanda atentie foarte mare cand vine vorba despre email-urile, SMS-uri,e, sau apelurile telefonice, ING Bank avand inclusiv pe website-ul sau informatii cu privire la aceasta problema foarte serioasa.

Atentionarea ING Bank, Anuntul Oficial pentru Toti Clientii

ING Bank vine cu aceste avertismente pentru ca banii care sunt platiti de catre clienti atunci cand sunt apcaliti intr-un asemenea mod nu pot fi recuperati foarte usor, sau deloc, daca nu e blocata tranzactia. In aceasta idee, banca le cere romanilor sa fie foarte prudenti cand vine vorba despre mesajele primite din diverse parti pentru ca doar asa exista sansa de a nu avea furati banii din conturile ING Bank, sau din ale celor existente la alte banci.

ING Bank are deasemenea si alte recomandari pentru clientii romani din toata tara care au trebuie sa fie protejati de problemele serioase care exista in momentul de fata in toata tara. Atacurile de tip phishing au crescut exponential in timpul pandemiei de Coronavirus in toat atara, si este de asteptat ca ele sa se inrautateasca, asa ca ING Bank incearca sa-si educe din timp clientii cu privire la toate aceste probleme cu care ne confruntam.

ING Bank a pornit si o campanie impreuna cu OLX pentru a-i atentiona pe romani in legatura cu periculele din mediul online, asa ca gasiti pe website-urile ambelor companii informatii cu privire la probleme.

This post was last modified on mart. 31, 2021, 1:21 PM 13:21

Disqus Comments Loading...