X

Orange: Mesaj pentru Clienti, ce Nu Stiau Multi ca Pot Face

Orange a publicat un nou mesaj oficial de informare pentru toti clientii sai din toata Romania, si ii notifica in legatura cu ceea ce multi nu stiau ca pot face in orice ora din zi folosind aplicatia MyOrange. Mai exact, cei de la Orange vorbesc despre servicii de asistenta digitala care sunt disponibile pentru toti clientii din Romania pe durata tuturor celor 24 de ore din zi, si multa lume nu stia de ce anume poate benficia de la operator prin aplicatia mobila dedicata.

Orange a creat aplicatia MyOrange pentru a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a avea control mai mare asupra serviciilor de care beneficiaza in momentul de fata in toata tara. Aplicatia MyOrange ofera optiunea de a vedea informatii despre abonamentele existente, despre extraoptiunile prepay, dar si posibilitatea de a controla ceea ce se intampla cu serviciile pentru care oamenii platesc, sau pentru a cere ajutor, in cazul in care au nevoie de el.

Orange: Mesaj pentru Clienti, ce Nu Stiau Multi ca Pot Face

Orange spune ca ai sai clienti pot cere ajutor in orice ora din zi, sau din noapte, pentru a beneficia de asistenta fara a fi nevoiti sa astepte ca la serviciul de relatii cu clientii sa fie disponibili si operatori umani. Desigur ca exista un set limitat de probleme care pot fi rezolvate de catre clientii de la Orange prin intermediul aplicatiei MyOrange, astfel ca nu trebuie sa va faceti sperante ca indiferent ce se va intampla, veti gasi o rezolvare prin ea.

Orange nu e nici singurul operator de telecomunicatii care le permite clientilor sai sa rezolve problemele in acest mod, mai toti, in afara de DIGI, avand aplicatii cu asemenea beneficii incluse. Este, desigur, important sa aveti aplicatia instalata in telefoanele voastre pentru a putea cere ajutor, la nevoie, de la Orange, insa nu trebuie sa uitati ca totul se face in baza limitelor care sunt impuse de oferirea unui serviciu de acest gen in tara.

Orange are mai multe detalii despre toata aceasta procedura disponibile atat in cadrul aplicatiei sale, cat si online, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate informatiile de care aveti nevoie.

This post was last modified on apr. 6, 2021, 5:56 PM 17:56

Disqus Comments Loading...