X

Valeriu Gheorghita: Romanii vor Putea Primi Dozele de Vaccin in Localitati Diferite

Valeriu Gheorghita a anuntat astazi ca autoritatile din Romania intentioneaza sa implementeze posibilitatea ca oamenii sa se vaccineze in localitati diferite, cu prima doza administrata intr-o localitate, si a doua doza administrata in alta localitate.

Valeriu Gheorghita spune ca ideea de a implementa acest optiune a venit in urma cererilor facute de catre oameni, si desi ideea este foarte buna, deocamdata nu se stie cand anume urmeaza sa fie disponibil totul pentru romanii care inca nu s-au vaccinat.

“Ne-am gândit să implementăm în platformă sau luăm în calcul chiar prezentarea directă a persoanelor la un centru de vaccinare, însă aici ne dorim o comunicare cu ce puțin 72 de ore a intenției de a se prezenta în centru respectiv, tocmai pentru a asigura numărul de doze necesar. Deci, da, ne gândim la acest lucruri, pentru că am primit și noi altfel de solicitări.

Mi-e greu să spun, cât mai repede, așa cum ne dorim să le implementăm pe toate de astăzi, dar din punct de vedere tehnic nu este întotdeauna posibil.”

This post was last modified on apr. 20, 2021, 8:33 PM 20:33

Disqus Comments Loading...