X

Vodafone: Anunt Oficial, Cati Bani le Returneaza Clientilor

Vodafone a anuntat in mod oficial o decizie foarte interesanta ale carei efecte urmeaza sa expire la finalul acestei luni, dar care le aduce bani inapoi unor clienti care ii folosesc serviciile acum. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat acum cateva saptamani ca acei clienti care au carduri Revolut si fac plati catre operator vor primi 30% din cheltuieli inapoi, in limita a 30 de LEI pe luna si cont Revolut, astfel ca puteti sa obtineti o treime din ceea ce cheltuiti pe servicii.

Vodafone stie foarte bine ca exista destui romani care au carduri revolut in momentul de fata, si care s-ar bucura sa poata primi pana la 30 de LEI pe luna inapoi din ceea ce platesc pentru serviciile sale. Vodafone a anuntat aceasta promotie acum cateva saptamani bune, si a spus inca de atunci ca ea este valabila doar pana la data de 30 aprilie, iar acum totul ajunge la termen, astfel ca dupa aceasta data nu veti mai primi vreun ban inapoi.

Vodafone: Anunt Oficial, Cati Bani le Returneaza Clientilor

Vodafone nu mentioneaza vreo limita in ceea ce priveste serviciile pentru care platim pentru a primi banii inapoi, iar din ceea ce a spus in trecut operatorul, oferta este valabila inclusiv pentru reincarcari. Avand in vedere ca multi dintre clientii sai nu platesc extrem de mult pentru serviciile lunare, returnarea a 30% din contravaloarea platilor inapoi e totusi o idee buna pentru a-i fideliza, asta desigur daca ei au si un card Revolut facut deja.

Vodafone a surprins multa lume cand a anuntat aceasta promotie speciala, si nu se stie cata lume a decis sa profite de ea, astfel ca nu stim ce fel de impact a avut ea pana in momentul de fata. Totusi, Vodafone nu extinde promotia dincolo de data de 30 aprilie, astfel ca mai aveti doar cateva zile in care sa mai profitati de ceea ce este oferit in momentul de fata, dupa care nu vor mai exista returnari de acest gen, indiferent ce fel de card folositi.

Vodafone mai are totusi alte promotii interesante disponibile in cadrul Vodafone Club, o platforma speciala de reduceri care sunt disponibile pentru clientii sai din toata Romania.

This post was last modified on apr. 21, 2021, 7:45 PM 19:45

Disqus Comments Loading...