X

Netflix: Vestea Oficiala pentru Toti Abonatii din Romania

Netflix ii bucura din nou pe toti abonatii din Romania cu o veste oficiala despre care ar trebui sa stie cu totii in momentul de fata, iar asta pentru ca ea aduce si o serie de surprize foarte bune. Platforma de streaming video la cerere dezvaluie mai jos care sunt filmele, serialele, documentarele pe care ni le pune la dispozitie de saptamana aceasta, dar si ceea ce va fi disponibil in cursul saptamanilor viitoare, Netflix avand multe noutati interesante.

Netflix stie foarte bine cat de mare este apetitul romanilor pentru a vedea continut de calitate, astfel ca incearca sa ne ofere saptamana titluri care sa ne tina ocupati in PC-uri si telefoane. Netflix spune ca de saptamana aceasta sunt disponibile filmele Zero, Stowaway, Life in Color with David Attenborough, Shadow and Bone si Tell me When, toate putand fi urmarite chiar in acest moment de catre oricine este interesat sa le vada in platforma.

Netflix: Vestea Oficiala pentru Toti Abonatii din Romania

Netflix spune deasemenea si ca in urmatoarea saptamana sezonul al saselea din The 100 va fi disponibil pentru abonatii din Romania, pregatind deasemenea si alte lansari interesante. The Mitchells vs the Machines este deasemenea programat pentru lansare de catre cei de la Netflix, urmand ca dupa ele sa vina The Upshaws, Oxygen, Little, Love, Death + Robots si sezonul al doilea din Ginny & Georgia, multe titluri interesante pentru foarte multa lume.

Netflix are deasemenea alte surprize pregatite pentru abonatii din toata lumea, nu doar din Romania, ele fiind deja dezvaluite printre recomandarile care sunt vizibile in platforma de streaming video la cerere. Daca va uitati pe acolo, veti observa mai multe titluri care sunt in plin proces de pregatire in vederea lansarii, cei de la Netflix dorind sa ii bucure pe abonati cu tot felul de surprize care sa ii convinga sa nu renunte la abonamentele lor.

Netflix face in fiecare saptamana anunturi oficiale cu privire la noile filme si seriale pe care le lanseaza, asa ca ne putem astepta si la alte vesti grozave in cursul perioadei urmatoare.

This post was last modified on apr. 24, 2021, 2:40 PM 14:40

Disqus Comments Loading...