X

Google Chrome: Schimbare Oficiala Majora, ce Trebuie sa Stii

Google Chrome are implementat o schimbare oficiala foarte importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, si este una despre care ar trebui sa stie toti cei care folosesc browserul pentru navigare pe internet. Vorbim despre o schimbare pe care Google Chrome o are implementata pentru Windows 10, ideea fiind de a face browserul mult mai sigur pentru navigare pe internet, si de a proteja calculatoarele in cazul unei posibile exploatari de catre hackeri.

Google Chrome are implementata o functionalitate din Windows 10 care are menirea de a impiedica hackerii sa exploateze vulnerabilitati in modul in care browserul administreaza memoria PC-urilor. Exista foarte multe exploit-uri care sunt descoperite anual in aceste sisteme, si care sunt explotate inclusiv pentru a prelua controlul unui calculator prin Google Chrome, dar totul va fi mult mai dificil de facut multumita acestei schimbari majore oferite cu versiunea 90.

Google Chrome: Schimbare Oficiala Majora, ce Trebuie sa Stii

Google Chrome are aceasta implementare facuta acum, insa e necesar ca cei care folosesc browserul sa aiba minim versiunea Windows 10 lansata in primavara anului 2020, impreuna cu procesoare Intel de generatia 11, sau AMD Zen 3. Aceasta este cerinta principala pentru ca sistemul de protectie implementat de catre cei de la Google pentru Google Chrome sa poata fi intr-adevar util pentru securizarea browserului impotriva atacurilor, deci e necesarsa indepliniti conditiile.

Google ChroJme are implementate cele mai noi tehnologii pentru protejarea oamenilor care folosesc browserul, insa e nevoie si ca hardware-ul PC-urilor folosite de catre acestia sa fie suficient de nou pentru a beneficia de tot. Aici intervine marea problema, pentru ca vasta majoritate a oamenilor care folosesc Google Chrome nu au procesoare atat de noi, deci din pacate nu vor beneficia de aceste schimbari majore pe care le-a facut compania Google pentru browser.

Google Chrome este o tinta favorita a hackerilor din intreaga lume din cauza faptului ca este cel mai popular browser de pe glob, cu sute de milioane de utilizatori, dar iata ca se implementeaza si protectii pentru el.

This post was last modified on mai 8, 2021, 2:01 PM 14:01

Disqus Comments Loading...