X

Telekom: Vestile Grozave pentru Clienti, ce Acorda Gratuit

Telekom isi surprinde clientii din toata Romania cu vesti grozave privind serviciile pe care le ofera, si spune inclusiv ce anume le acorda gratuit acestora daca sunt clienti fideli. In primmul rand, cei de la Telekom le aduc in atentie clientilor din toata Romania ca prin intermediul aplicatiei MyAccount au posibilitatea de a beneficia de posibilitatea de a controla planurile tarifare de care beneficiaza, si le pot schimba foarte rapid direct din ea.

Telekom a facut in ultimul an de zile foarte multe modificari pentru aplicatia MyAccount pentru a facilita controlarea serviciilor chiar asa cum isi doresc toti clientii, astfel ca vorbim despre surprize grozave. Aplicatia MyAccount a celor de la Telekom faciliteaza nu doar posibilitatea de a administra planurile tarifare, ci si de a castiga o varietate de premii pe care operatorul le ofera pentru toti clientii sai din Romania, asa ca aveti ce sa gasiti acolo, daca doriti.

Telekom: Vestile Grozave pentru Clienti, ce Acorda Gratuit

Telekom are deasemenea si o alta surpriza interesanta pentru clientii din toata tara, mai exact le ofera posibilitatea de a castiga o tableta Huawei care este oferita gratuit intr-un nou concurs. Vorbim despre un concurs pe care Telekom il face pentru a afla care este povestea succesului clientilor sai, cerandu-le sa spuna intr-un comentariu la postarea de mai jos ce anume au facut ei in viata pentru a avea succes in domeniile in care activeaza.

Telekom lanseaza acest concurs dupa ce in ultima vreme a avut o multitudine de initiative in centrul carora au stat realizarile sale in materie de atragere de clienti. Telekom s-a laudat mult in ultima perioada cu faptul ca este operatorul care a reusit sa creasca cel mai mult numarul de abonati care sunt activi in reteaua sa, o realizare impresionanta, si acum vrea sa le ofere inclusiv altor clienti premii daca ei explica cum au avut succes in ceea ce fac.

Telekom desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca vreti sa participati la el, o puteti face foarte usor comentand la postarea de mai sus.

This post was last modified on mai 14, 2021, 3:27 PM 15:27

Disqus Comments Loading...