X

Coronavirus: Locatiile in care Masca de Protectie inca e Obligatorie

Guvernul Romaniei a adoptat ieri o hotarare prin care a decis sa elimine purtarea mastilor de protectie in spatiile deschise, insa exista si o serie de locatii in care ramane obligatorie purtarea ei pentru protectia oamenilor care sunt prezenti in ele.

Guvernul Romaniei listeaza mai jos toate locatiile in care masurile de preventie impotriva raspandirii Coronavirus inca ne mai obliga sa purtam masca de protectie, asa ca e bine sa stiti la ce anume sa va asteptati cand ajungeti in ele.

“Se elimină restricțiile referitoare la portul măștii în spații deschise neaglomerate, urmând ca restricția să fie aplicată în continuare în spații publice: piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă. Se elimină totodată restricțiile referitoare la circulația pe timpul nopții a persoanelor. Se elimină restricția privind programul operatorilor economici până la ora 21:00. Se stabilește programul restaurantelor, barurilor, cafenelelor și teraselor în intervalul orar 5:00-24:00.

This post was last modified on mai 15, 2021, 11:38 AM 11:38

Disqus Comments Loading...