X

BCR Romania: Masura Oficiala Impusa Clientilor din Romania

BCR Romania inca impune o masura importanta pentru clientii din toata Romania, acestia avand o obligatie oficiala pe care banca a decis sa o tina in continuare in toata tara. Mai exact, in ciuda faptului ca pandemia de Coronavirus a intrat intr-o faza de scadere a numarului de cazuri, cei de la BCR Romania n-au luat inca decizia de a renunta la obligatia de a face o programare pentru o vizita intr-o agentie din tara, ceva ce nu multumeste prea multa lume.

BCR Romania a impus aceasta masura obligatorie pentru clientii din toata Romania cu doar cateva luni in urma, si totul in ideea de a ii ajuta si proteja atat pe clientii sai, cat si pe angajati. In ciuda faptului ca masura impusa de catre cei de la BCR Romania a fost una foarte buna in momentul in care exista un numar foarte mare de cazuri noi raportate zilnic, insa in aceasta perioada lucrurile s-au schimbat substantial, iar multa lumea pune in discutie utilitatea ei.

BCR Romania: Masura Oficiala Impusa Clientilor din Romania

BCR Romania vrea totusi sa-si protejeze in continuare clientii si angajatii, si e probabil ca multi dintre cei din urma nu au fost vaccinati impotriva Coronavirus, deci nu au protectie. In aceasta idee, mentinerea acestei obligatii e singura masura prin care poate fi controlat fluxul de oameni in agentiile BCR Romania din toata tara, si asa se asigura faptul ca scade substantial riscul de infectare in randul oamenilor in aceasta perioada de timp.

BCR Romania ar putea sa renunte la aceasta obligatie in viitorul nu foarte indepartat pe masura ce numarul de cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus va scadea si mai mult in Romania. Este de asteptat ca in perioada verii sa se reduca extrem de mult numarul de cazuri noi pentru ca exista deja peste 4 milioane de romani vaccinati, si inca minim 1 milion care au imunitate naturala, autoritatile estimand ca 35% – 40% din Romani au deja imunitate.

BCR Romania nu a spus nimic deocamdata despre inlocuirea acestei obligatii cu o masura care sa permita vizitarea agentiilor sale fara a face in prealabil o programare, dar e posibil sa o faca foarte curand.

This post was last modified on mai 20, 2021, 10:39 AM 10:39

Disqus Comments Loading...