X

DIGI Romania: Anuntul Oficial, cum isi Surprinde Clientii

DIGI Romania a publicat un nou anunt oficial care vizeaza toti clientii sai din toata Romania, si vorbim despre vesti extrem de bune care ar trebui sa intre in atentia multora dintre ei chiar acum. Mai exact, pastrand traditia, cei de la DIGI Romania vor transmite in data de 26 mai finala Europa League pentru toti romanii care le sunt abonati, insa anunta ca o va transmite inclusiv in format 4K pentru cei care au ales sa activeze accesul la postul de televiziune DIGI 4K.

DIGI Romania este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, si posibil cel mai mare din tara, astfel ca mesajul acesta oficial e de interes pentru multi dintre clientii sai. DIGI Romania transmite o varietate de evenimente sportive prin intermediul DIGI 4K, iar finala Europa League dintre Villareal – Manchester United este unul dintre cele doua evenimente importante care se vor desfasura inainte de Campionatul European de Fotbal 2021 in Europa.

DIGI Romania: Anuntul Oficial, cum isi Surprinde Clientii

DIGI Romania va transmite inclusiv finala Champions League pentru toti cei care sunt interesati sa o urmareasca, astfel ca vom avea destule surprize pregatite de catre operatorul de telecomunicatii pentru perioada urmatoare. Desigur ca pentru a vedea totul in format 4K prin DIGI 4K, este nevoie sa activati extraoptiunea pe care DIGI Romania o ofera, ea costand 5 LEI pe luna, dar aveti acces la un canal de televiziune care transmite evenimente sportive, si nu numai, in format Ultra HD pentru clientii din toata Romania.

DIGI Romania le spune totusi romanilor ca pentru a urmari in format 4K tot continutul disponibil pentru DIGI 4K este nevoie sa aveti si un televizor care este capabil sa redea acest continut. Fara un televizor 4K nu veti putea urmari in vreun fel tot ceea ce este transmis prin DIGI 4K, astfel ca e bine sa cumparati unul inainte ca DIGI Romania sa va activeze accesul la postul sau de televiziune pentru a putea efectiv sa receptionat tot ce transmite.

DIGI Romania va anunta si transmiterea finalei Champions League mai mult ca sigur, aceasta urmand a avea loc la 3 zile distanta de cea pentru Europa League, adica pe data de 29 mai.

This post was last modified on mai 21, 2021, 11:27 AM 11:27

Disqus Comments Loading...