X

BRD Romania: Important Anunt Oficial pentru Toti Clientii

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, cu milioane de clienti care-i folosesc diversele servicii disponibile, iar pentru ei exista un anunt important. Probabil nu ati uitat ca BRD Romania a inceput de ceva vreme un necesar proces de actualizare a serviciilor online pe care le ofera pentru clientii sai, iar in baza lor le ofera acestora posibilitatea de a renunta la vechea aplicatie MyBRD Mobile in favoarea alteia numita YOU.

BRD Romania a inceput si un proces de migrare a clientilor sai de la vechiul serviciu la cel nou, iar cei care au fost deja migrati au parte de o veste foarte buna astazi de la banca. Mai exact, cei de la BRD Romania ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca aplicatia YOU a fost actualizata din nou si vine cu o serie de imbunatatiri care au menirea de a le face experienta de utilizare mult mai buna, ceva ce desigur ca oricine si-ar dori in momentul de fata.

BRD Romania: Important Anunt Oficial pentru Toti Clientii

BRD Romania le spune clientilor sai din toata tara ca noua versiune actualizata a aplicatiei YOU are implementat un sistem care le trimite notificari push de fiecare data cand o tranzactie este refuzata. Vorbim aici despre o masura necesara care aduce o functie ce trebuia oricum sa fie oferita de la bun inceput de catre BRD Romania pentru clientii sai, dar e bine ca puteti afla si de acum cand o tranzactie va este refuzata la plata.

BRD Romania spune deasemenea ca a facut si alte modificari pentru aplicati YOU dedicata telefoanelor mobile, astfel incat clientii sa aiba parte de mai multa siguranta cand ii folosesc serviciile. Intreaga aplicatie e gandita pentru a oferi o experienta de mobile banking net superioara celei pe care vechea aplicatie a BRD Romania o ofera, asa ca ar fi bine sa faceti tranzitia catre noul sistem pentru a va bucura de beneficiile pe care ni le aduce.

BRD Romania ofera posibilitatea de a descarca gratuit aplicatia YOU din App Store si Google Play Store, iar tranzitia de la vechea platforma la cea noua ar trebui sa poata fi facuta tot doar online.

This post was last modified on mai 22, 2021, 1:17 PM 13:17

Disqus Comments Loading...