X

DIGI Mobil: Uriase Beneficii Gratuite Milioanelor de Clienti

DIGI Mobil este al treilea cel mai mare operator de telecomunicatii din toata Romania, cu 3.8 milioane de clienti reusind sa depaseasca Telekom in ceea ce priveste numarul de oameni care-i folosesc serviciile. DIGI Mobil nu ofera cea mai buna calitate pentru serviciile de care beneficiaza clientii sai, acest lucru fiind cunoscut de catre multa lume, insa cand vine vorba despre preturi, lucrurile sunt complet diferite, ele fiind cele mai bune din toata Romania.

DIGI Mobil le ofera clientilor preturi mici pentru servicii, dar si o serie de beneficii despre care multi dintre clientii sai nu stiu, desi ele sunt extrem de utile pentru experienta de care beneficiaza. Primul beneficiu major pentru clientii DIGI Mobil este conectarea foarte rapida a apelurilor telefonice multumita tehnologiei 4G VoLTE, operatorul spunand ca veti intra mult mai rapid in contact cu persoanele pe care le apelati, daca si ele au aceeasi tehnologie de la operator.

DIGI Mobil: Uriase Beneficii Gratuite Milioanelor de Clienti

DIGI Mobil ofera prin VoLTE-ul din 4G inclusiv calitate audio ridicata, HD, pentru apelurile telefonice, ca si cum ati vorbi cu vineva prin casti, cu o conexiune de internet de mare viteza. Aici vorbim despre un beneficiu care il au retelele 4G multumita vitezelor mai mari pentru transferul de date, astfel ca VoLTE-ul e de bun augur pentru a va auzi mai clar cu toata lumea, tehnologia avand si un sistem de anulare a zgomotelor ambientale in timpul apelurilor.

DIGI Mobil mai ofera un beneficiu prin VoLTE, iar aici vorbim despre posibilitatea de a folosi internetul mobil in timp ce vorbim la telefon, ceva ce in cazul retelelor 3G nu este disponibil. In final, DIGI Mobil ofera si un beneficiu urias pentru cei care nu au semnal bun in case, tehnologia VoWiFi fiind disponibila pentru telefoanele compatibile pentru a se folosi o conexiune WiFi din casele oamenilor pentru a imbunatati acoperirea si calitatea apelurilor.

DIGI Mobil ofera in mod gratuit aceste beneficii pentru clientii sai, insa pentru a va bucura de ele este nevoie sa aveti si telefoane care sunt compatibile cu ele.

This post was last modified on mai 22, 2021, 2:43 PM 14:43

Disqus Comments Loading...